Lindes White Wolves in Brugelette, niet zo maar een hondenfokker

Gepassioneerd door de Zwitserse Witte Herdershond

De kennis die het fokprogramma van Linde’s White Wolves zo uniek maakt, werd overgeleverd van moeder op dochter. Linde groeide op te midden van een gezondealternatieve hondenkwekerij waar liefde voor het dier altijd centraal stond.

Nieuwe wind, nieuwe website

Na de uitbreiding van Linde’s White Wolves besloot de nieuwe eigenaar dat het tijd was om  het logo, de huisstijl en de website te vernieuwen. Randvoorwaarde was wel dat de herkenbaarheid van het huidige bedrijf niet achteruit zou gaan.
De bestaande klanten moesten immers niet het idee krijgen dat het een ander bedrijf was geworden. De gevestigde reputatie van Linde’s White Wolves moest te allen tijde behouden blijven.

Dit betekende dat WebKrunch een flinke uitdaging kreeg bij het ontwerpen van een nieuwe design voor de website. Na intensief overleg leverde dit een resultaat op waarmee de nieuwe eigenaar van Linde’s White Wolves zeer content was.

Kleine veranderingen, groot effect

Door veranderingen aan te brengen in het design bleef het format geheel herkenbaar als de website van Linde’s White Wolves, maar kreeg het toch een frisse en moderne uitstraling.

Het nieuwe webdesign is precies geworden zoals de nieuwe eigenaar het had bedoeld: een nieuwe website, maar toch duidelijk van hetzelfde oude en vertrouwde bedrijf.

De website is fantastisch, super mooi en super goed! Ik ben echt heel erg tevreden. Bedankt.

Linde Timmersmans – Eigenares Linde’s White Wolves

Bekijk het resultaat via www.lindeswhitewolves.com

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact