Lokale Economieraad Deurne, digitaal sterk dankzij WebKrunch

Economische adviesraad

Negen ondernemers en handelaren uit Deurne namen het initiatief om in samenwerking met het districtsbestuur een lokale economieraad op te richten. Zij vormen samen de huidige bestuursraad.

Tijdens de vergaderingen van de raad worden zij telkens bijgestaan door een adviseur van de districtsraad, namelijk schepen voor lokale economie: Philip Van Acker.

In de statuten is voorzien dat het bestuur elke 3 jaar herverkiesbaar zijn, met een voorziening van een ingekorte periode van 1 jaar na de opstart.

Onderzoek en overleg

De Lokale Economieraad van Deurne had behalve een duidelijke eisenlijst wat betreft de structuur van de website ook een aantal eigenschappen die ze graag terug zouden willen zien in het webdesign, zoals het kleuren van de gemeente en bepaalde kleuren die het motto van de Deurne dienden te ondersteunen.

In samenspraak met de Lokale Economieraad van Deurne werden daarom de frisse kleuren blauwen geel gekozen als basis voor het webdesign. Daarnaast resulteerde het onderlinge overleg in de beslissing om de functionaliteiten van de website uit te breiden en nieuwe elementen toe te voegen om de website van de Lokale Economieraad van Deurne zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Website door WebKrunch

Webkrunch denkt graag met u mee over de functionaliteit, inrichting, optimalisatie en het ontwerp van uw huidige of nieuwe website. Wij leveren altijd maatwerk voor u en uw organisatie en houden daarbij optimaal rekening met specifieke wensen en eisen.

Met behulp van duidelijke feedback van de Lokale Economieraad van Deurne is er uiteindelijk een zeer overzichtelijke en visueel aantrekkelijke website gerealiseerd die geheel voldoet aan de door de gemeente gestelde eisen.

Bekijk het resultaat via www.lerd.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact