Magnolia in Boom

STIJL. KLASSE. MAISON MAGNOLIA.
Je wilt er op je best uitzien. Elke dag weer. Maison Magnolia zorgt ervoor dat jij schittert. Indruk maakt. Met een nieuwe dimensie in personal shopping en personal styling.

Maison Magnolia maakt je wegwijs in de wereld van kwaliteitsvolle en duurzame mode. Zoekt samen met jou outfits die precies bij je passen. Accessoires die je sterker maken. Die zeggen wat je wilt zeggen. Zoals alleen jij dat kan zeggen. Binnen je budget, buiten alle verwachtingen.

Ja, het is persoonlijk
Laat je niet leiden door merknamen. Je verdient méér dan een zoveelste copy/paste van de designerpaspop. Ontdek een verbluffende kijk op die wij bent. Wie je wilt zijn.

Maison Magnolia gaat all the way voor haar klanten. Met ijzersterk advies. Verrassende ideeën. Een buitengewone aanpak die jou onderscheidt van de rest.

Kies voor een nieuwe visie op jouw schoonheid. Met personal shopping en personal styling door Maison Magnolia.

WebKrunch is verantwoordelijk voor het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van Magnolia in Boom.

Webdesign

Op basis van de wensen van de klant creëerde WebKrunch een eerste design in Photoshop. Dit ontwerp werd dan voorgelegd aan de klant in .PDF en nadien aan de hand van bemerkingen bijgewerkt waar nodig.
Een “webdesign” is niet meer dan een eerste opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgt onze klant op voorhand al een goed idee van hoe de uiteindelijke website eruit zal gaan zien.

Webontwikkeling

De website van Magnolia werd gemaakt op het CMS WordPress. Dit is een zeer sterk “open source content management system” dat developers toelaat mooie, krachtige websites te realiseren, die steeds gemakkelijk aan te passen zijn door de klant of beheerder. Bij dit project werd ook veel aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is immers volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en mediaformaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Zoekmachineoptimalisatie

Een website is pas volledig klaar om onze studio te verlaten nadat hij voorzien is van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie, maar een vast onderdeel van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt om een volledige aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor Magnolia werd het onderste uit de kan gehaald.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact