Magnolia

Magnolia in Boom

Klant : Magnolia
WebKrunch Referentie Magnolia

STIJL. KLASSE. MAISON MAGNOLIA.
Je wilt er op je best uitzien. Elke dag weer. Maison Magnolia zorgt ervoor dat jij schittert. Indruk maakt. Met een nieuwe dimensie in personal shopping en personal styling.

Maison Magnolia maakt je wegwijs in de wereld van kwaliteitsvolle en duurzame mode. Zoekt samen met jou outfits die precies bij je passen. Accessoires die je sterker maken. Die zeggen wat je wilt zeggen. Zoals alleen jij dat kan zeggen. Binnen je budget, buiten alle verwachtingen.

Ja, het is persoonlijk
Laat je niet leiden door merknamen. Je verdient méér dan een zoveelste copy/paste van de designerpaspop. Ontdek een verbluffende kijk op die wij bent. Wie je wilt zijn.

Maison Magnolia gaat all the way voor haar klanten. Met ijzersterk advies. Verrassende ideeën. Een buitengewone aanpak die jou onderscheidt van de rest.

Kies voor een nieuwe visie op jouw schoonheid. Met personal shopping en personal styling door Maison Magnolia.

Bekijk de website van Magnolia

WebKrunch is verantwoordelijk voor het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van Magnolia in Boom.

Webdesign

Op basis van de wensen van de klant creëerde WebKrunch een eerste design in Photoshop. Dit ontwerp werd dan voorgelegd aan de klant in .PDF en nadien aan de hand van bemerkingen bijgewerkt waar nodig.
Een “webdesign” is niet meer dan een eerste opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgt onze klant op voorhand al een goed idee van hoe de uiteindelijke website eruit zal gaan zien.

Webontwikkeling

De website van Magnolia werd gemaakt op het CMS WordPress. Dit is een zeer sterk “open source content management system” dat developers toelaat mooie, krachtige websites te realiseren, die steeds gemakkelijk aan te passen zijn door de klant of beheerder. Bij dit project werd ook veel aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is immers volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en mediaformaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Zoekmachineoptimalisatie

Een website is pas volledig klaar om onze studio te verlaten nadat hij voorzien is van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie, maar een vast onderdeel van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt om een volledige aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor Magnolia werd het onderste uit de kan gehaald.

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en / of zoekmachineoptimalisatie?

Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

referentie-logo-century-21
Referentie Logo Vlaamse Overheid
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Bouteligier & De Kerf
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Elzenhof Lier
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet