Magnus Gifts in Vilvoorde

Magnus Business Gifts is een trots familiebedrijf

Ze zijn marktleider in loyaliteitsprogramma’s. Hun kernteam bestaat stuk voor stuk uit gedreven medewerkers. En iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid over zijn/haar project. Zo kunnen ze oplossingsgericht denken succesvol in de praktijk omzetten.

U zal gauw merken waarom ze specialist zijn in relatiegeschenken en promotiemateriaal. Een tipje van de sluier? Ze kiezen leveranciers met zorg uit en maakten van een persoonlijke service onze trots. Iets wat u ook in levende lijve ervaart tijdens een bezoek aan hun nieuwe showroom.

Relatiegeschenken mét persoonlijke service

Magnus Gifts is een trots familiebedrijf gespecialiseerd in relatiegeschenken en promotiemateriaal. De onderneming werd opgericht in 1967 en staat sinds haar ontstaan garant voor gedrevenheid en persoonlijke service. Naast een gevarieerd aanbod van gepersonaliseerde designartikelen biedt Magnus Gifts ook loyaliteitsprogramma’s aan.

Trouwe klanten verdienen een waardevol geschenk en zullen hierdoor een grotere verbondenheid ervaren. Ook het bedanken van werknemers in het kader van een loyaliteitsprogramma resulteert in extra motivatie en waardering.

Magnus Gifts hecht daarnaast een bijzonder belang aan duurzaam ondernemen. Zo wordt er aandacht besteed aan eco-labels, de verkoop van bio en fair-trade producten, recyclage of hergebruik van onder andere verpakkingsmaterialen, groene energie, …  kortom een zo breed mogelijk sociaal en ecologisch engagement.

Het juiste product, in de juiste doelgroep, met de juiste boodschap, aan de juiste prijs, Magnum Gifts zorgt ervoor!

Overzichtelijk online portaal

Een uitgebreide website met veel informatie over diensten en producten. WebKrunch bouwde een volledig nieuwe structuur, waarin alles overzichtelijk op zijn plaats viel en de klant de mogelijkheid behield zelf tot op een zeker niveau de content te beheren.

✅ Grafische omkadering, check …

✅ Gebruiksvriendelijke interface, check …

✅ Privacy compliant, check …

De bezoeker van de website vindt gemakkelijk de informatie die zij of hij zoekt. Magnum Gifts komt zo op de juiste manier “in the picture” en draagt een boodschap van professionalisme uit.

Met WebKrunch staat Magnus Gifts één stap voor op de concurrentie!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact