Masumi Massage in Antwerpen

Masumi Antwerpen: Een deskundig en ervaren masseur die precies weet wat u nodig heeft

Natuurlijk kan iedereen een massage geven of bij zichzelf uitvoeren. Het is heerlijk om na het bad of een douche uzelf te masseren met een heerlijke bodylotion of een massageolie. Toch gaat een massage, uitgevoerd door specialisten net even iets verder. In een dergelijke situatie kunt u echt voor 100% ontspannen. Omdat het werk voor u wordt gedaan.

Daarbij weet een ervaren masseur precies op welke plekken u de massage het hardst nodig heeft in uw situatie. Heeft u puur behoefte aan ontspanning dan zult u een andere massage krijgen, dan wanneer u pijnklachten heeft.

Minder stress, meer productiviteit …

Een deskundig en ervaren masseur weet precies wat u nodig heeft en zorgt ervoor dat u zich echt voor 100% kunt ontspannen.

Massagesalon Masumi, gelegen in het centrum van Antwerpen, biedt verschillende soorten massages aan. Meer informatie vindt u op de website die de klant zelf bouwde.

WebKrunch kreeg als opdracht om de vindbaarheid van de website van Masumi te verbeteren.

Het spreekt voor zich dat onze strategie daarbij altijd gebaseerd is op kennis van de markt, doelgroep en de huidige status van de website en die van de concurrenten.

Beter scoren in Google

Google meet alle informatie die betrekking heeft op een website goed door en deelt deze inzichten. Zo ook de zoekwoorden waar Google gebruikers naar zoeken, gecombineerd met de maandelijkse frequentie en het volume. Door een volledige analyse en het in kaart brengen van deze terminologie, kan er ingespeeld worden op het bereiken van specifieke zoekresultaten.

WebKrunch brengt zoekwoorden samen zodat er een duidelijke focus ontstaat per pagina. Dit kan zowel voor een reeds bestaande pagina, als een pagina die nog ontbreekt. In beide gevallen streven we ernaar om op korte termijn bovenaan in de zoekresultaten te eindigen.

Optimaliseren voor resultaten

We besteden hierbij de nodige aandacht aan de concurrentie, waarbij we offline en online concurrentie in kaart brengen. Hierbij gaan we uit van het begrip “vindbaarheid” en stellen we ons tot doel de resultaten van de concurrent voorbij te streven. Periodieke opvolging is hierbij zeker de boodschap.

Tenslotte zorgt WebKrunch er ook voor dat de laadsnelheid van de website optimaal is en daarmee een ideale gebruikerservaring wordt gerealiseerd. Google registreert deze gegevens zelf immers ook en neemt ze mee in haar analyses.

WebKrunch, uw partner voor zoekmachine optimalisatie!

Bekijk de realisatie nu via www.massage-antwerpen.com

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact