Massage Masumi

Masumi Massage in Antwerpen

Klant : Masumi Antwerpen
webkrunch-realisaties-mockup-masumi

Masumi Antwerpen: Een deskundig en ervaren masseur die precies weet wat u nodig heeft

Natuurlijk kan iedereen een massage geven of bij zichzelf uitvoeren. Het is heerlijk om na het bad of een douche uzelf te masseren met een heerlijke bodylotion of een massageolie. Toch gaat een massage, uitgevoerd door specialisten net even iets verder. In een dergelijke situatie kunt u echt voor 100% ontspannen. Omdat het werk voor u wordt gedaan.

Daarbij weet een ervaren masseur precies op welke plekken u de massage het hardst nodig heeft in uw situatie. Heeft u puur behoefte aan ontspanning dan zult u een andere massage krijgen, dan wanneer u pijnklachten heeft.

 

bekijk de website van Masumi

Minder stress, meer productiviteit …

Een deskundig en ervaren masseur weet precies wat u nodig heeft en zorgt ervoor dat u zich echt voor 100% kunt ontspannen.

Massagesalon Masumi, gelegen in het centrum van Antwerpen, biedt verschillende soorten massages aan. Meer informatie vindt u op de website die de klant zelf bouwde.

WebKrunch kreeg als opdracht om de vindbaarheid van de website van Masumi te verbeteren.

Het spreekt voor zich dat onze strategie daarbij altijd gebaseerd is op kennis van de markt, doelgroep en de huidige status van de website en die van de concurrenten.

Beter scoren in Google

Google meet alle informatie die betrekking heeft op een website goed door en deelt deze inzichten. Zo ook de zoekwoorden waar Google gebruikers naar zoeken, gecombineerd met de maandelijkse frequentie en het volume. Door een volledige analyse en het in kaart brengen van deze terminologie, kan er ingespeeld worden op het bereiken van specifieke zoekresultaten.

WebKrunch brengt zoekwoorden samen zodat er een duidelijke focus ontstaat per pagina. Dit kan zowel voor een reeds bestaande pagina, als een pagina die nog ontbreekt. In beide gevallen streven we ernaar om op korte termijn bovenaan in de zoekresultaten te eindigen.

Optimaliseren voor resultaten

We besteden hierbij de nodige aandacht aan de concurrentie, waarbij we offline en online concurrentie in kaart brengen. Hierbij gaan we uit van het begrip “vindbaarheid” en stellen we ons tot doel de resultaten van de concurrent voorbij te streven. Periodieke opvolging is hierbij zeker de boodschap.

Tenslotte zorgt WebKrunch er ook voor dat de laadsnelheid van de website optimaal is en daarmee een ideale gebruikerservaring wordt gerealiseerd. Google registreert deze gegevens zelf immers ook en neemt ze mee in haar analyses.

WebKrunch, uw partner voor zoekmachine optimalisatie!

Contacteer ons

Ook scoren in Google via zoekmachineoptimalisatie (SEO)?
Contacteer ons!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet