Meto Interieur

Meto Interieur in Beerse

Klant : Meto Interieur
webkrunch-realisatie-meto-interieur-social

Meto Interieur: gepassioneerd door schoonheid en wooncomfort

Meto Interieur is een klein zelfstandig bedrijf, ontstaan door een grote passie voor hout en aluminium, waar de nadruk ligt op klanttevredenheid, design en afwerking in interieurmaatwerk.  Het doen samenvloeien van ontwerp en materiaal om zo een prachtig gepersonaliseerde woonomgeving te scheppen, dat is wat hen drijft !

bekijk de Facebookpagina van Meto Interieur

Passioneel maatwerk in hout en aluminium

Meto Interieur combineert esthetische en praktische elementen om een interieur te creëeren waarin het heerlijk thuiskomen is. Het wooncomfort, maar ook de pure schoonheid van de creatie staan steeds centraal. Hout en aluminium combineren prima én zijn ontzettend veelzijdig.

Uitgaande van deze stelling ontwerpt Meto Interieur maatwerkmeubels die, vanwege hun authentieke en solide uitstraling, precies passen bij de woning en de persoonlijkheid van de klant. Dit maatwerk is mogelijk in elke stijl, gaande van landelijk klassiek tot modern.

Meto Interieur werkt iedere woondroom uit tot in het fijnste detail, afgestemd op het gebruik en genot van elke ruimte. Dressings, badkamers, wandkasten en keukens worden perfect afgestemd op het gebruik van de klant, waarbij authentieke materialen zoals recuperatiehout voor een unieke toets kunnen zorgen.

Meto Interieur staat voor maatwerk voor het leven!

Opstarten en advies

WebKrunch zorgde voor een onderbouwde digitale strategische planning. De basis van een dergelijk plan bestaat uit een analyse van de online markt en een analyse van de behoeften en verwachtingen van het bedrijf.

Online zichtbaarheid via de website en een Facebook pagina stonden centraal in het project. WebKrunch droeg de nodige kennis over om de klant inzicht te doen verwerven in de mechanismen die een betere score mogelijk maken. Professioneel advies gecombineerd met een eigen inbreng van de klant in de vorm van de juiste teksten en het juiste grafische materiaal, droegen er toe bij dat het aantal conversies toenam.

WebKrunch, slimme online advertentiecampagnes!

Contacteer ons

Ook scoren met een nieuw project? Contacteer ons dan vandaag nog!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet