Meto Interieur in Beerse

Meto Interieur: gepassioneerd door schoonheid en wooncomfort

Meto Interieur is een klein zelfstandig bedrijf, ontstaan door een grote passie voor hout en aluminium, waar de nadruk ligt op klanttevredenheid, design en afwerking in interieurmaatwerk.  Het doen samenvloeien van ontwerp en materiaal om zo een prachtig gepersonaliseerde woonomgeving te scheppen, dat is wat hen drijft !

Passioneel maatwerk in hout en aluminium

Meto Interieur combineert esthetische en praktische elementen om een interieur te creëeren waarin het heerlijk thuiskomen is. Het wooncomfort, maar ook de pure schoonheid van de creatie staan steeds centraal. Hout en aluminium combineren prima én zijn ontzettend veelzijdig.

Uitgaande van deze stelling ontwerpt Meto Interieur maatwerkmeubels die, vanwege hun authentieke en solide uitstraling, precies passen bij de woning en de persoonlijkheid van de klant. Dit maatwerk is mogelijk in elke stijl, gaande van landelijk klassiek tot modern.

Meto Interieur werkt iedere woondroom uit tot in het fijnste detail, afgestemd op het gebruik en genot van elke ruimte. Dressings, badkamers, wandkasten en keukens worden perfect afgestemd op het gebruik van de klant, waarbij authentieke materialen zoals recuperatiehout voor een unieke toets kunnen zorgen.

Meto Interieur staat voor maatwerk voor het leven!

Opstarten en advies

WebKrunch zorgde voor een onderbouwde digitale strategische planning. De basis van een dergelijk plan bestaat uit een analyse van de online markt en een analyse van de behoeften en verwachtingen van het bedrijf.

Online zichtbaarheid via de website en een Facebook pagina stonden centraal in het project. WebKrunch droeg de nodige kennis over om de klant inzicht te doen verwerven in de mechanismen die een betere score mogelijk maken. Professioneel advies gecombineerd met een eigen inbreng van de klant in de vorm van de juiste teksten en het juiste grafische materiaal, droegen er toe bij dat het aantal conversies toenam.

WebKrunch, slimme online advertentiecampagnes!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact