Mijn Huis Verkopen

Mijn Huis Verkopen in België

Klant : Mijn Huis Verkopen
WebKrunch-Referentie-mijn-huis-verkopen

Wil je jouw huis verkopen, maar sleept de verkoop lang aan? Dat gebeurt steeds vaker. Want het aanbod op de vastgoedmarkt is groot. En kopers worden steeds veeleisender.

Soms wil je geen tijd verliezen. Na een overlijden of een scheiding, bijvoorbeeld. Dan wil je dat de verkoop snel geregeld wordt, zodat je opnieuw naar de toekomst kunt kijken.

Het concept is eenvoudig. Ze specialiseren zich in het aankopen van huizen en appartementen tegen een correcte, marktconforme prijs. Daarbij gaan we snel en discreet te werk.

Bekijk de website van Mijn Huis Verkopen

Webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en zoekmachineoptimalisatie van Mijn Huis Verkopen in België

Webdesign

Photoshop geeft WebKrunch de mogelijkheid om rekening te houden met de wensen van de klant bij het ontwerpen van een website. Deze wordt voorgesteld in PDF, waardoor de klant altijd aanpassingen kan aanvragen. Een ontwerp is natuurlijk slechts een schets van de uiteindelijke website, maar het geeft de klant wel een beeld op de toekomst!

Webdesign

CMS WordPress is een professioneel programma voor de bouw van websites, en WebKrunch maakt er dan ook gebruik van; ook bij de site van Mijn Huis Verkopen. Het gaat immers om een open source systeem waarmee ontwikkelaars de website zowel visueel aangenaam als sterk kunnen maken. Daarbij kan de klant of de beheerder altijd aanpassingen doen als dat gewenst is!

Bij deze website was vooral het optimaliseren van de mobiele versie een werkpunt. Met als resultaat een volledig werkzame, responsieve mobiele website die op alle bekende resoluties en media bekeken kan worden (van smartphone tot tablet, laptop en PC).

SEO copywriting

Natuurlijk moet een website ook goede content bevatten. Niet enkel om hoger te scoren in Google en andere zoekmachines, maar ook om klanten te overtuigen. WebKrunch acht goede, onderbouwde teksten hoog, en schrijft deze dan ook helemaal zelf voor klanten als Mijn Huis Verkopen.

SEO optimalisatie

Een website moet niet enkel goed onderhouden zijn, ook de SEO moet optimaal zijn! WebKrunch garandeert dat, door SEO meteen in acht te nemen vanaf dag één van de ontwikkeling.

Hierbij staat een complete aanpak centraal, waarbij aspecten zoals goede websitepagina’s, meta beschrijvingen, graph meta tags, een goede HTML, de juiste title tags, enzovoort, alle nodige aandacht worden gegeven. En dat betekent voor Mijn Huis Verkopen een website van formaat!

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en / of zoekmachineoptimalisatie?

Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

referentie-logo-century-21
Referentie Logo Vlaamse Overheid
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Bouteligier & De Kerf
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Elzenhof Lier
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet