Mijn Huis Verkopen in België

Wil je jouw huis verkopen, maar sleept de verkoop lang aan? Dat gebeurt steeds vaker. Want het aanbod op de vastgoedmarkt is groot. En kopers worden steeds veeleisender.

Soms wil je geen tijd verliezen. Na een overlijden of een scheiding, bijvoorbeeld. Dan wil je dat de verkoop snel geregeld wordt, zodat je opnieuw naar de toekomst kunt kijken.

Het concept is eenvoudig. Ze specialiseren zich in het aankopen van huizen en appartementen tegen een correcte, marktconforme prijs. Daarbij gaan we snel en discreet te werk.

Webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en zoekmachineoptimalisatie van Mijn Huis Verkopen in België

Webdesign

Photoshop geeft WebKrunch de mogelijkheid om rekening te houden met de wensen van de klant bij het ontwerpen van een website. Deze wordt voorgesteld in PDF, waardoor de klant altijd aanpassingen kan aanvragen. Een ontwerp is natuurlijk slechts een schets van de uiteindelijke website, maar het geeft de klant wel een beeld op de toekomst!

Webdesign

CMS WordPress is een professioneel programma voor de bouw van websites, en WebKrunch maakt er dan ook gebruik van; ook bij de site van Mijn Huis Verkopen. Het gaat immers om een open source systeem waarmee ontwikkelaars de website zowel visueel aangenaam als sterk kunnen maken. Daarbij kan de klant of de beheerder altijd aanpassingen doen als dat gewenst is!

Bij deze website was vooral het optimaliseren van de mobiele versie een werkpunt. Met als resultaat een volledig werkzame, responsieve mobiele website die op alle bekende resoluties en media bekeken kan worden (van smartphone tot tablet, laptop en PC).

SEO copywriting

Natuurlijk moet een website ook goede content bevatten. Niet enkel om hoger te scoren in Google en andere zoekmachines, maar ook om klanten te overtuigen. WebKrunch acht goede, onderbouwde teksten hoog, en schrijft deze dan ook helemaal zelf voor klanten als Mijn Huis Verkopen.

SEO optimalisatie

Een website moet niet enkel goed onderhouden zijn, ook de SEO moet optimaal zijn! WebKrunch garandeert dat, door SEO meteen in acht te nemen vanaf dag één van de ontwikkeling.

Hierbij staat een complete aanpak centraal, waarbij aspecten zoals goede websitepagina’s, meta beschrijvingen, graph meta tags, een goede HTML, de juiste title tags, enzovoort, alle nodige aandacht worden gegeven. En dat betekent voor Mijn Huis Verkopen een website van formaat!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact