Moji in Lier

Ondernemer zijn is fantastisch maar…

…als zelfstandige heb je ook een hele hoop minder leuke dingen om handen. De boekhouding, administratie, klanten werven, noem maar op. Allemaal zaken waar je heel wat kostbare tijd en moeite in stopt. Wij kunnen erover meespreken.

De dag van vandaag is het voor bedrijven ook onontbeerlijk dat je je eigen website hebt. Dus laat je een domeinnaam registreren, huur je iemand in die je website voor je maakt, zet je website online, en klaar is kees.

Buiten het feit dat dat je allemaal weer heel wat tijd kost, neemt zo’n website nog eens een stevige hap uit je budget. Geld dat je ook voor heel wat andere dingen best kan gebruiken.

Maar, denk je, dat hoort er allemaal nu eenmaal bij…

Moji brengt webdesign van hoge kwaliteit naar starters en KMO’s, voor een klein bedrag per maand.

Zoekmachineoptimalisatie Moji in Deurne

WebKrunch zorgt voor de zoekmachineoptimalisatie van Moji in Deurne.

Webdesign

Gebaseerd op de wensen van de klant ontwierp WebKrunch een professioneel design voor de website.
Een “webdesign” geeft de opmaak voor elke (mogelijke) pagina weer. Zo krijgen onze klanten reeds een indruk van hoe de site er uiteindelijk uit zal zien.

Webontwikkeling

De website van Moji werd gemaakt met CMS WordPress. Dit is een sterk “open source content management system” dat ontwikkelaars toelaat mooie, duidelijke websites te maken, die eenvoudig aan te passen zijn door de klant of beheerder zelf.
Zoals bij elk van onze projecten werd ook hier rekening gehouden met de mobiele versie van de site. De website past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (smartphone, tablet, laptop, PC, …)

SEO Copywriting

Eén van de basisonderdelen van een sterke website is goede tekst, zowel naar de conversie van bezoekers toe, als het snel gevonden worden in zoekmachines. Voor  Moji werden de teksten geschreven door WebKrunch.

Zoekmachineoptimalisatie

Enkel wanneer een website voorzien is van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”, mag deze onze studio verlaten. SEO is niet optioneel bij WebKrunch, maar een onmisbaar onderdeel van elk project. Dit begint reeds bij het intake gesprek. Wanneer een site goed moet scoren in de zoekmachines, vraagt dit om een totaalaanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor Moji hebben we alles uit de kast gehaald.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact