My Color Passport in Antwerpen

De My Color Passport app is een tool die bepaalt welke kleuren het best bij jou of bij je interieur passen en welke combinaties het mooist zijn. De color matching tool helpt je bovendien om tinten in je interieur succesvol te mixen en matchen.

De applicatie is handig en werkt eenvoudig. Je opent de app en selecteert ‘kleur’ in je menubalk, waarna je een groot kleurenpalet te zien krijgt. In de eerste stap kies je een hoofdkleur en hierop worden alle kleuren afgestemd. Vervolgens kun je naar hartelust gaan mixen en matchen.

De app laat zien welke kleuren bij jouw hoofdkleur passen. Heb je een palet samengesteld? Dan sla je die op en geef je het de naam die je wilt. Zo kun je voor iedere kamer een combinatie maken of dezelfde kleur in verschillende kamers laten terugkomen. Erg handig dus als je twijfelt of je favoriete kleuren wel perfect bij elkaar passen.

Webdesign, webontwikkeling en zoekmachineoptimalisatie van My Color Passport in Antwerpen

Webdesign

Dankzij Photoshop kan WebKrunch altijd rekening houden met wat de klant wil bij het bouwen van een website. De site wordt gepresenteerd in PDF, wat inhoudt dat er altijd aanpassingen gemaakt kunnen worden. Natuurlijk is een webontwerp niet meer dan een schets van hoe de pagina er uiteindelijk zal uitzien. Dankzij dit design kan de klant dan ook een blik in de toekomst werpen!

Webontwikkeling

WebKrunch maakt gebruik van CMS WordPress, een betrouwbare en vernieuwende software voor de bouw van websites. Ook bij de site van My Color Passport werd dit programma gebruikt, dat eigenlijk een open source systeem is. Het voordeel is dat ontwikkelaars de mogelijkheid hebben om websites visueel aantrekkelijk én betrouwbaar te maken. Ten slotte kan die site altijd worden aangepast aan de wensen van de klant of beheerder.

Het belangrijkste bij deze website was dat de mobiele versie verbeterd werd. Het resultaat was een uiterst responsieve site die op uiteenlopende resoluties en mediakanalen gebruikt kan worden; van PC tot smartphone, tablet en laptop.

Zoekmachine optimalisatie

Nog beter dan een website, is een website die SEO geoptimaliseerd is, en dat is precies wat WebKrunch biedt. Eigenlijk vormt SEO een belangrijk onderdeel van elke site, en dit neemt bij WebKrunch dan ook meteen een belangrijke plaats in.

Er wordt een complete aanpak gehanteerd, met aandacht voor alle belangrijke aspecten van SEO: het schrijven van goede pagina en meta descriptions, degelijke graph meta tags, de HTML verzorgen, gebruik maken van de juiste titel tags, enzovoort. My Color Passport werd in elk geval verwend!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact