My Color Passport

My Color Passport in Antwerpen

Klant : My Color Passport
WebKrunch-Referentie-my-color-passport

De My Color Passport app is een tool die bepaalt welke kleuren het best bij jou of bij je interieur passen en welke combinaties het mooist zijn. De color matching tool helpt je bovendien om tinten in je interieur succesvol te mixen en matchen.

De applicatie is handig en werkt eenvoudig. Je opent de app en selecteert ‘kleur’ in je menubalk, waarna je een groot kleurenpalet te zien krijgt. In de eerste stap kies je een hoofdkleur en hierop worden alle kleuren afgestemd. Vervolgens kun je naar hartelust gaan mixen en matchen.

De app laat zien welke kleuren bij jouw hoofdkleur passen. Heb je een palet samengesteld? Dan sla je die op en geef je het de naam die je wilt. Zo kun je voor iedere kamer een combinatie maken of dezelfde kleur in verschillende kamers laten terugkomen. Erg handig dus als je twijfelt of je favoriete kleuren wel perfect bij elkaar passen.

Bekijk de website van My Color Passport

Webdesign, webontwikkeling en zoekmachineoptimalisatie van My Color Passport in Antwerpen

Webdesign

Dankzij Photoshop kan WebKrunch altijd rekening houden met wat de klant wil bij het bouwen van een website. De site wordt gepresenteerd in PDF, wat inhoudt dat er altijd aanpassingen gemaakt kunnen worden. Natuurlijk is een webontwerp niet meer dan een schets van hoe de pagina er uiteindelijk zal uitzien. Dankzij dit design kan de klant dan ook een blik in de toekomst werpen!

Webontwikkeling

WebKrunch maakt gebruik van CMS WordPress, een betrouwbare en vernieuwende software voor de bouw van websites. Ook bij de site van My Color Passport werd dit programma gebruikt, dat eigenlijk een open source systeem is. Het voordeel is dat ontwikkelaars de mogelijkheid hebben om websites visueel aantrekkelijk én betrouwbaar te maken. Ten slotte kan die site altijd worden aangepast aan de wensen van de klant of beheerder.

Het belangrijkste bij deze website was dat de mobiele versie verbeterd werd. Het resultaat was een uiterst responsieve site die op uiteenlopende resoluties en mediakanalen gebruikt kan worden; van PC tot smartphone, tablet en laptop.

Zoekmachine optimalisatie

Nog beter dan een website, is een website die SEO geoptimaliseerd is, en dat is precies wat WebKrunch biedt. Eigenlijk vormt SEO een belangrijk onderdeel van elke site, en dit neemt bij WebKrunch dan ook meteen een belangrijke plaats in.

Er wordt een complete aanpak gehanteerd, met aandacht voor alle belangrijke aspecten van SEO: het schrijven van goede pagina en meta descriptions, degelijke graph meta tags, de HTML verzorgen, gebruik maken van de juiste titel tags, enzovoort. My Color Passport werd in elk geval verwend!

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en / of zoekmachineoptimalisatie?

Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

referentie-logo-century-21
Referentie Logo Vlaamse Overheid
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Bouteligier & De Kerf
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Elzenhof Lier
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet