Netflow IT Zwijndrecht

Grow with the flow

Een zorgeloze aanpak voor uw IT, met alle oplossingen gecentraliseerd bij één partner? Grow with the flow, met de IT-services van Netflow.

Kies voor een vloeiende benadering van IT, waarbij al uw processen naadloos op elkaar worden afgestemd. Het doel: maximaal gebruikscomfort, optimale efficiëntie. En natuurlijk: maximale groei voor uw bedrijf.

Of-the-shelf oplossingen of maatwerk dat uw business gericht ondersteunt? Alles is mogelijk bij NetFlow IT in Zwijndrecht.

Webdesign, webontwikkeling en SEO copywriting Netflow IT in Zwijndrecht

WebKrunch verzorgde de internet marketing van Netflow IT in Zwijndrecht: het webdesign, de webontwikkeling, de SEO copywriting en de zoekmachineoptimalisatie.

Gebaseerd op de voorkeuren van de klant ontwierp WebKrunch een design in Photoshop. Dit design werd voorgestel aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen aangepast waar nodig.

Een “webdesign” geeft een indruk van het uitzicht van elke (mogelijke) pagina. Zo weten onze klanten steeds op voorhand hoe het uiteindelijke project eruit zal zien.

Speciefieke, gevraagde accenten:

  • Fris
  • Overzichtelijk
  • Modern

Webontwikkeling

De website van Netfow IT werd gebouwd op het CMS WordPress. Dit is een “open source content management system” dat ontwikkelaars toelaat mooie, sterke websites te maken, die zeer eenvoudig aan te passen zijn door klanten en/of beheerders

Wat telkens terug komt bij onze projecten is de aandacht voor de mobiele versies van de website. Ook deze website is volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Speciefieke, gevraagde functionaliteit:

  • Uitgebreid evenementenoverzicht met inschrijfmogelijkheden

SEO copywriting

Een duidelijke, allesomvattende tekst is een belangrijk onderdeel van een sterke website; zowel naar de conversie van bezoekers toe, als het scoren in de zoekmachines. De teksten voor de Netflow IT website werden geschreven door WebKrunch.

Zoekmachineoptimalisatie

Alle door ons gemaakte websites zijn voorzien van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO bij WebKrunch is niet optioneel, maar een vast onderdeel van elk project; dat begint reeds bij het intake- gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt om een volledige aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de Netflow IT website haalden wij alles uit de kast.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact