Off Track 4×4 uit Zemst, door de online jungle

READY, SET, GO?

Op rond trip door de bergen, wild kamperen, green lanen of gewoon eens lekker door de modder ploeteren…THEY LOVE IT ALL.

Off-Track 4X4 zorgt samen met u dat uw voertuig volgens uw wens wordt klaargemaakt. Omdat er zoveel verschillende stijlen van 4×4 rijden zijn, zijn er ook zoveel verschillen soorten van accessoires. Hierdoor kan het zijn dat u op de webshop misschien niet direct terug vindt wat u zoekt of u niet goed weet wat u moet kiezen.

Twijfel dan niet om contact te zoeken met Off Track 4×4.

Een nieuwe website voor ‘the new kid in town’

De opdracht voor WebKrunch was om een supermoderne website te creëren die de aandacht zou trekken. Het logo van Off Track 4×4 moest hierin een centrale plaats krijgen. Ook diende de website dusdanig geoptimaliseerd worden dat hij zo hoog mogelijk in de lijst met zoekresultaten van Google zou verschijnen.

Na regelmatig overleg kwamen het team van WebKrunch en het team van Off Track 4×4 tot overeenstemming over de te volgens strategie wat betreft webdesign en structuur van de nieuwe website. Daarna begon het ontwerpen van een fraai en zeer in het oog springend design. Ook werd een duidelijke structuur aangebracht waarmee de website tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk werd.

Fris en sprankelend

Het krachtig logo van Off Track 4×4 moest enigszins aangepast worden, zodat het één geheel vormde met het design van de nieuwe website van Off Track 4×4. Dat leverde geen problemen op, want de veranderingen waren minimaal en gingen niet ten koste van de herkenbaarheid.

Het resultaat is een website met een frisse en sprankelende uitstraling die perfect past bij het imago van Off Track 4×4. Ook is door de optimalisatie van de website uiteindelijk meer traffic ontstaan.

Zeer tevreden over de webshop die Jan bouwde. Je merkt echt dat het advies gefundeerd is en gebaseerd op zijn jarenlange ervaring.

Jelle Couvent, Eigenaar Off Track 4×4 

Bekijk het resultaat via: www.off-track4x4.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact