Online Marketing Succes

Online Marketing Succes in Lier

Klant : Online Marketing Succes
WebKrunch-Referentie-online-marketing-succes

Het internet wemelt van bedrijfjes die u eindeloze stromen verkeer beloven. Waarom zou u voor Online Marketing Succes kiezen? Bij Online Marketing Succes hebben ze jaren ervaring met online marketing. Ze  kunnen u tot in de puntjes uitleggen wanneer en waarom het de moeite loont om te adverteren op Google of op andere zoekmachines.

Ga met hen in zee – SEA, hebt u ‘m? – en ze werken op maat van uw onderneming. Ze gaan niet aan de slag als kippen zonder kop, met stoplapoplossingen voor eender welk probleem.

Online marketing is cruciaal voor uw onderneming. Zorg voor meer online verkeer met Search Engine Advertising. Kiezen voor Online Marketing Succes is altijd een schot in de roos.

Bekijk de website van Online Marketing Succes

Webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en zoekmachineoptimalisatie van Online Marketing Succes in Lier

Webdesign

Gebaseerd op de wensen van de klant ontwikkelt WebKrunch ontwerpen in Photoshop, die in PDF worden gepresenteerd. Deze kunnen eenvoudig worden aangepast aan opmerkingen. Op zich is een webdesign gewoon een primaire opmaak van webpagina’s, dat de klant een beeld geeft van hoe de website er uiteindelijk uit gaat zien.

Webontwikkeling

WebKrunch maakte gebruik van CMS WordPress om de website van Online Marketing Succes te maken. Dit is een CM systeem met open source werking waarmee ontwikkelaars betrouwbare, aantrekkelijke websites kunnen ontwerpen. Het systeem geeft eigenaars en beheerders daarbij de mogelijkheid om die site te bewerken.

Bij deze website ging het vooral om het verbeteren van de mobiele site, die erg responsief is en op tal van media en resoluties zichtbaar is – waaronder tablet, laptop, smartphone, PC, enzovoort.

SEO copywriting

Goede content is essentieel bij de bouw van een website, maar niet enkel om te scoren in zoekmachines; ook voor het overtuigen van bezoekers. Webkrunch heeft alle teksten van de website van Online Marketing Succes geschreven!

Zoekmachineoptimalisatie

Een website van WebKrunch kan nog beter gebruikt worden als er sprake is van zoekmachine optimalisatie, een essentieel onderdeel van een website dat reeds vanaf het begin in beschouwing wordt genomen.

Het hanteren van een complete aanpak is belangrijk. Dit omvat het bouwen van degelijke paginabeschrijvingen en meta’s, goede graph meta tags en HTML, de correcte title tags, en nog veel meer. Niets dat een klant van WebKrunch niet verdient!

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling en / of zoekmachineoptimalisatie? Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

referentie-logo-century-21
Referentie Logo Vlaamse Overheid
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Bouteligier & De Kerf
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Elzenhof Lier
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet