Online Marketing Succes in Lier

Het internet wemelt van bedrijfjes die u eindeloze stromen verkeer beloven. Waarom zou u voor Online Marketing Succes kiezen? Bij Online Marketing Succes hebben ze jaren ervaring met online marketing. Ze  kunnen u tot in de puntjes uitleggen wanneer en waarom het de moeite loont om te adverteren op Google of op andere zoekmachines.

Ga met hen in zee – SEA, hebt u ‘m? – en ze werken op maat van uw onderneming. Ze gaan niet aan de slag als kippen zonder kop, met stoplapoplossingen voor eender welk probleem.

Online marketing is cruciaal voor uw onderneming. Zorg voor meer online verkeer met Search Engine Advertising. Kiezen voor Online Marketing Succes is altijd een schot in de roos.

Webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en zoekmachineoptimalisatie van Online Marketing Succes in Lier

Webdesign

Gebaseerd op de wensen van de klant ontwikkelt WebKrunch ontwerpen in Photoshop, die in PDF worden gepresenteerd. Deze kunnen eenvoudig worden aangepast aan opmerkingen. Op zich is een webdesign gewoon een primaire opmaak van webpagina’s, dat de klant een beeld geeft van hoe de website er uiteindelijk uit gaat zien.

Webontwikkeling

WebKrunch maakte gebruik van CMS WordPress om de website van Online Marketing Succes te maken. Dit is een CM systeem met open source werking waarmee ontwikkelaars betrouwbare, aantrekkelijke websites kunnen ontwerpen. Het systeem geeft eigenaars en beheerders daarbij de mogelijkheid om die site te bewerken.

Bij deze website ging het vooral om het verbeteren van de mobiele site, die erg responsief is en op tal van media en resoluties zichtbaar is – waaronder tablet, laptop, smartphone, PC, enzovoort.

SEO copywriting

Goede content is essentieel bij de bouw van een website, maar niet enkel om te scoren in zoekmachines; ook voor het overtuigen van bezoekers. Webkrunch heeft alle teksten van de website van Online Marketing Succes geschreven!

Zoekmachineoptimalisatie

Een website van WebKrunch kan nog beter gebruikt worden als er sprake is van zoekmachine optimalisatie, een essentieel onderdeel van een website dat reeds vanaf het begin in beschouwing wordt genomen.

Het hanteren van een complete aanpak is belangrijk. Dit omvat het bouwen van degelijke paginabeschrijvingen en meta’s, goede graph meta tags en HTML, de correcte title tags, en nog veel meer. Niets dat een klant van WebKrunch niet verdient!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact