Online Reputation Builders

Online Reputation Builders in Lier

Klant : Online Reputation Builders
webkrunch-realisaties-online-reputation-builders.

ORB (Online Reputation Builders) werd geboren als antwoord op een prangend probleem waarmee bedrijven en personen geconfronteerd worden: de nood aan strategieën om negatieve online publicaties te counteren.

Met andere woorden: hoe raakt u af van negatieve online beeldvorming? Hoe zorgt u ervoor dat klanten in zoekmachines kennismaken met uw onderneming – en niet met schadelijke commentaren of boodschappen? Of dat online-commentaren, oude uitlatingen of schadelijke artikels uw persoonlijk welbevinden niet belemmeren?

Bekijk de website van Online Reputation Builders

Webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en zoekmachineoptimalisatie van Online Reputation Builders in Lier

Webdesign

Gebaseerd op de wensen van de klant ontwierp WebKrunch een eerste design in Photoshop. Dit werd dan voorgesteld aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen bijgewerkt waar nodig.
Een “webdesign” is niet meer dan een eerste opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgt de klant reeds een goede indruk van hoe de uiteindelijke website eruit zal gaan zien.

Webontwikkeling

De website van Online Reputation Builders werd gemaakt op het CMS WordPress. Dit is een sterk “open source content management system” dat developers toelaat mooie, krachtige websites te realiseren, die steeds gemakkelijk aan te passen zijn door de klant en/of beheerder. Ook bij het maken van deze website werd veel aandacht geschonken aan het maken van de mobiele versie ervan. Deze is volledig responsief en past zich volledig aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

SEO Copywriting

Eén van de basisonderdelen van een sterke website is goede tekst; zowel voor het scoren in de zoekmachines, als naar de conversie van bezoekers toe. WebKrunch verzorgde de tekst voor de website van Online Reputation Builders.

Zoekmachineoptimalisatie

Elke door ons gemaakte website is pas klaar om de deur uit te gaan nadat hij voorzien is van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie, maar een vast onderdeel van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt om een volledige aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor Online Reputation Builders werd kosten noch moeite gespaard.

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en / of zoekmachineoptimalisatie?

Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

referentie-logo-century-21
Referentie Logo Vlaamse Overheid
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Bouteligier & De Kerf
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Elzenhof Lier
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet