Papette

Papette in Brasschaat

Klant : Papette
webkrunch-realisaties-mockup-papette

Papette wenskaarten

Heb je iemand iets bijzonders te vertellen? Doe het met een sprookjesachtig mooi, grappig of inspirerend kaartje van Papette! Dit Belgische merk ontwerpt en drukt sinds 2013 kwaliteitsvolle en originele wenskaartjes en ander papierwaar, zoals notieboekjes en inpakpapier.

Een greep uit het aanbod: ‘We need to Ketchup’ (met ketchupfles als illustratie), een intens gouden kaart met ‘Happily Ever After’ of een wel heel kleurrijke verjaardagskalender. Te mooi om weg te geven. Eigenlijk.

bekijk de Facebookpagina van Papette

Drukwerk om te bewaren…

Papette is synoniem voor frivool drukwerk dat in het oog springt en een blijvende indruk maakt. Tot het gamma behoren onder andere speelse naamkaartjes, kleurrijke cadeaubonnen, stijlvolle notitieboekjes, prettige planners en origineel inpakpapier, om maar iets te noemen. Papette onderscheidt zich door deze producten aan te bieden in een creatieve sfeer van intimiteit en ontspanning.

Ontwerpen worden gedrukt op kwaliteitsvolle materialen en het eindresultaat is dan ook steeds een product dat door de klant gekoesterd wordt. Door het ontwerp en de materiaalkeuze creëert Papette een bijzondere meerwaarde, die voor de klant heel herkenbaar is en een unieke beleving biedt. Drukwerk van Papette is tijdloos!

Geen website, wel social media advies en beheer

WebKrunch werd ingehuurd om beter in te zetten op de Facebook en Instagram marketing van het bedrijf. Hierbij is belangrijk dat de marketinginspanningen worden afgestemd op de verwachtingen van de klant. In casu, een kwaliteitsvolle aanwezigheid op een specifiek medium en een maximale boost van het merk.

Achter iedere campagne gaat een krachtige strategie schuil, waarin doel en middelen duidelijk bepaald dienen te worden. Hierbij staan een kwaliteitsvolle content en consistente verspreiding steeds centraal.

Bij de begeleiding van de campagne zag WebKrunch er nauwlettend op toe dat een snelle opeenvolging van interessante inhoud verzekerd werd. Hierop reageerden bezoekers uit de beoogde doelgroep enthousiast en wist de klant zich verzekerd van een sterke toename van het aantal positieve reacties.

WebKrunch zorgt voor marketing die de omzet doet stijgen!

Contacteer ons

Ook scoren met een nieuw project? Contacteer ons dan vandaag nog!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet