Partylife uit Schoten, een online feestje dankzij WebKrunch

Partylife, waar het elke dag feest is!

Wilt u van uw bijzondere dag een mooi feest maken? Dan heeft u ongetwijfeld enkele feestartikelen nodig. Bij Partylife kunt u eenvoudig huren wat u nodig heeft. Denk hierbij aan springkastelenfeesttentenstatafels of banket-tafels.

Bij hen kan u alle feestitems huren voor exact die periode dat u ze nodig heeft. Dit kan één enkele dag zijn, maar ook meerdere dagen.

Nieuwe eigenaar, nieuwe website

Na de overname van Partylife besloot de nieuwe eigenaar dat het tijd was om het logo, de huisstijl en de website te vernieuwen. Randvoorwaarde was wel dat de herkenbaarheid van het huidige bedrijf niet achteruit zou gaan.
De bestaande klanten moesten immers niet het idee krijgen dat er nieuwe eigenaar waren. De gevestigde reputatie van Partylife moest te allen tijde behouden blijven.

Dit betekende dat WebKrunch een flinke uitdaging kreeg bij het ontwerpen van een nieuwe design voor de website. Na intensief overleg leverde dit een resultaat op waarmee de nieuwe eigenaar van Partylife zeer content was.

Kleine veranderingen, groot effect

Door subtiele veranderingen aan te brengen in het design bleef de website geheel herkenbaar als de website van Partylife, maar kreeg het toch een frisse en moderne uitstraling. Het nieuwe webdesign is precies geworden zoals de nieuwe eigenaar het had bedoeld: een nieuwe website, maar toch duidelijk van hetzelfde oude en vertrouwde bedrijf.

We zijn heel tevreden dat jullie zo snel de nieuwe versie hebben klaargestoomd. Bedankt heren!

Karolien Adriaenssens, Eigenares Partylife

Bekijk het resultaat via: www.partylife.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact