Paspoppen.be in Deurne

Bent u op zoek naar paspoppen, verstelbare paspoppen, etalagegpoppen, mannequins, torso’s, armen, benen, pruiken etc?

Dan zit u aan het juiste adres! U vindt op www.paspoppen.be een groot assortiment die u kan bestellen. Paspoppen.be is sinds 2010 de meest gekende online-shop en opgewaardeerde site van België.

Ze zijn trendsetter in de beste kwaliteit met gegarandeerd de laagste prijs!

WebKrunch is verantwoordelijk voor het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van Paspoppen.be in Deurne.

Webdesign

Gebaseerd op de wensen van de klant maakte WebKrunch een eerste design in Photoshop. Dit design werd dan voorgesteld aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen bijgewerkt waar nodig.
Een “webdesign” is niet meer dan een eerste opmaak voor elke (mogelijk) pagina. Zo krijgt onze klant op voorhand een idee van hoe de uiteindelijke website eruit zal zien.

Webontwikkeling

De webshop van Paspoppen.be werd gemaakt op het CMS WordPress. Dit is een krachtig “open source content management system” dat ontwikkelaars toelaat mooie, dynamische websites te creëren, die steeds gemakkelijk aan te passen zijn door de klant en/of beheerder. Ook bij dit project werd veel aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is volledig responsief en past zich volledig aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Zoekmachineoptimalisatie

Geen enkele website mag de studio uit zonder een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie, maar een vast onderdeel van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt om een volledige aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor Paspoppen.be was geen enkele moeite te veel.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact