Passus Projects in Herentals

Vakmanschap in crepi en steenstrips voor elke gevel – isolatie, renovatie én bepleistering

Passus Projects tovert gevels om tot stralende pareltjes. Hoe ze dat doen? Met crepi, een gevelpleister die prachtige resultaten oplevert. Maar ook met steenstrips, een innovatieve manier om uw gevel – letterlijk! – te voorzien van een fris, nieuw laagje met de uitstraling van volle steen.

Hun mensen beschikken over een jarenlange ervaring in de plaatsing van crepi en steenstrips. U kunt dus gerust zijn: met Passus Projects zet u voluit in op kwaliteit, schoonheid en verfijning.

Renoveren, renoveren… wie zijn best doet zal het weten appreciëren!

Een huis om van te houden, dat klasse uitstraalt en klaar is voor de toekomst …

Passus Projects staat klaar om uw gevel een tweede leven te geven door middel van gevelrenovatie, –bepleistering en –isolatie. Bewezen vakmanschap, duurzame bescherming, authentieke afwerking, hoogwaardige uitstraling, … u bent bij Passus Projects aan het juiste adres!

Iedere potentiële klant mag rekenen op een snel contact om een afspraak te maken, een opmeting uit te voeren en een duidelijke offerte te ontvangen.

Bijna Energie Neutraal: renoveren wordt BENoveren

Passus Projects helpt u graag verder met de aanvraag voor een premie of subsidie voor een energiezuinige benovatie in 2019.

Van online visitekaartje tot converteermachine

WebKrunch stelde vast dat de bestaande website van deze klant te statisch was om interactieve contacten te onderhouden met potentiële klanten. In nauw overleg met de klant werd dan ook een volledig nieuwe website volledig op maat gebouwd.

Gevelrenovatie mag dan misschien niet zo tot de (visuele) verbeelding spreken, het was in ieder geval wél de bedoeling een frisse en aantrekkelijke kijk te bieden op deze dienstverlening.

Professioneel beeldmateriaal van enkele realisaties, gepresenteerd in de juiste grafische omkadering, vergelijkende foto’s voor-en-na, de bezoeker wordt direct meegenomen en overtuigd door de mogelijkheden en het vakmanschap van Passus Projects.

Als specialist in online marketing besteedde WebKrunch gepaste aandacht aan de mogelijkheid om het traject van contact tot offerte te optimaliseren. Bovendien werden verschillende landingspagina’s voorzien om qua zoekresultaten de hoogste plaatsen te scoren.

Ook WebKrunch geeft zo blijk van bewezen vakmanschap!

Bekijk het resultaat via: www.passus-projects.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact