Paul Van Mechelen uit Lille, duurzaam en gezonde website

Duurzamen dakwerken op hoog niveau

Er is niets belangrijker voor uw woning dan een duurzaam en gezond dak. PVM Dakwerken biedt u een topservice in dakwerken, van snelle herstellingen tot de constructie van een volledig nieuw dak.

30 jaar ervaring. Ontelbare tevreden klanten. Een team dat doet wat het belooft. Een snelle uitvoering. Eerlijk advies. Heldere prijzen. En een resultaat waarmee u jarenlang gerust bent. Dát is de service van PVM Dakwerken.

Meer traffic voor de website

Hoe krijgen we snel meer bezoekers naar de website? Dat was de grote vraag bij Paul Van Mechelen Dakwerken. Immers, meer bezoekers betekent ook meer prospecten die besluiten om naar een offerte aan te vragen.

Het team van WebKrunch overlegde uitgebreid met Paul Van Mechelen Dakwerken over de mogelijkheden van een SEO campagne. Via SEO hebben we de mogelijkheid om op bepaalde zoekwoorden te laten scoren in Google. Met onder andere landingspagina’s kunnen we de website website hoger laten scoren in Google.

Belangrijk in deze is de keuze welke zoekwoorden het beste kunnen worden gebruikt. WebKrunch begon daarom met een onderzoek naar de meest gebruikte zoekwoorden voor de dakwerkensector. Na een analyse van de resultaten van dit onderzoek formuleerde WebKrunch een zoekwoordenadvies waarmee de campagne voor Paul Van Mechelen Dakwerken van start kon gaan.

Zoekwoordenadvies van WebKrunch

Hoe zoeken onze potentiële klanten online naar een bedrijf dat dakwerken uitvoert? En op welke manier komen we wat hoger in de lijst met zoekresultaten van Google te staan met onze website? Om antwoord op deze vragen te krijgen, nam Paul Van Mechelen Dakwerken contact op met WebKrunch. De campagne die WebKrunch vervolgens lanceerde, resulteerde in korte tijd in meer traffic naar de website van Paul Van Mechelen Dakwerken, zoals de bedoeling was.

Bekijk het resultaat via: www.paulvanmechelen.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact