Plezi, dé erotische webshop van Vlaanderen.

De leukste erotiekshop van België

Het doel is eenvoudig: dat vonkje creëren dat jouw liefdesleven weer in vuur en vlam zet. Met een onweerstaanbaar assortiment aan genotsspeeltjes, accessoires en outfits voor hem en haar. En een online-dienstverlening waar je blindelings op kunt rekenen.

Laat je verrassen door tintelende sensaties en ongekende prikkelingen. Verras je geliefde en schenk elkaar het ultieme genot met pikante speeltjes en uitdagende lingerie. Een avondje alleen thuis of een nacht lang samen tussen de lakens? Met Plezi.be beleef je onvergetelijke momenten vol vuur en passie

Een nieuwe webshop voor ‘the new kid in town’

De opdracht voor WebKrunch was om een supermoderne webshop te creëren die de aandacht zou trekken. Het logo van Plezi Erotiekshop moest hierin een centrale plaats krijgen. Ook diende de webshop dusdanig geoptimaliseerd worden dat hij zo hoog mogelijk in de lijst met zoekresultaten van Google zou verschijnen.

Na regelmatig overleg kwamen het team van WebKrunch en het team van Plezi Erotiekshop tot overeenstemming over de te volgens strategie wat betreft webdesign en structuur van de nieuwe webshop. Daarna begon het ontwerpen van een fraai en zeer in het oog springend design. Ook werd een duidelijke structuur aangebracht waarmee de webshop tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk werd.

Snel en overzichtelijk online kunnen bestellen

Het helder logo van Plezi Erotiekshop moest enigszins aangepast worden, zodat het één geheel vormde met het design van de nieuwe webshop van Plezi Erotiekshop Dat leverde geen problemen op, want de veranderingen waren minimaal en gingen niet ten koste van de herkenbaarheid.

Het resultaat is een webshopmet een frisse en sprankelende uitstraling die perfect past bij het imago van Plezi Erotiekshop. Ook is door de optimalisatie van de webshop uiteindelijk meer traffic ontstaan.

De bestellingen volgden, eens we live waren, snel! We zijn uiterst tevreden over de manier van werken.

Webshop beheerder Plezi

Bekijk de realisatie via: www.plezi.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact