PreBeCo

PreBeCo in Kessel

Klant : PreBeCo
webkrunch-realisaties-webdesign-prebeco

Uw partner en specialist inzake preventie, arbeidsveiligheid en welzijn op het werk.

Elk bedrijf moet verplicht het pad van preventie bewandelen. Bij PreBeCo starten ze steeds met een algemene veiligheidsaudit. Na de audit kent u als bedrijf uw prioriteiten en kan u opstarten. Het pad zal voor elk bedrijf anders zijn, naargelang de sector waarin u actief bent. Gaandeweg komen er vele gevaren en risico’s op uw pad. Structureel en planmatig gaan we deze samen aanpakken én overmeesteren.

Eens u het pad bewandelt bent u beschermd tegen boetes opgelegd door de federale overheidsdiensten. Het tempo waarop u het pad bewandelt, bepaalt u volledig zelf.

PreBeCo is gespecialiseerd in de begeleiding van bedrijven betreffende preventie, arbeidsveiligheid en welzijn op het werk.

Bekijk de website van PreBeCo

Preventie, begeleiding & consultancy inzake arbeidsveiligheid en welzijn op het werk.

PreBeCo is dé aangewezen partner en specialist voor risicoanalyses, evacuatieoefeningen, veiligheidsaudits, … en veel meer.

Het dynamisch familiebedrijf stelt zich tot doel de werkplek van de klant zo veilig mogelijk te maken en hierbij de welzijnswet in acht te nemen. Het is overigens een verplichting voor alle ondernemingen met één of meer werknemers om aan deze wetgeving te voldoen.

Klanten die met PreBeCo in zee gaan mogen rekenen op een gratis veiligheidsaudit ter waarde van € 250. De eigenlijke samenwerking resulteert vervolgens in de opmaak van een preventiebeleid, waarin de noden van de klant worden verwerkt.

PreBeCo begeleidt en adviseert de klant om het opgemaakte beleid stap voor stap in te voeren, zodat het budget niet onder druk komt te staan en de klant gaandeweg niet onaangenaam verrast wordt.

Na FirSaCo was PreBeCo aan de beurt

WebKrunch kreeg de opdracht de website van PreBeCo onder handen te nemen en ervoor te zorgen dat het eindproduct herkenbaar zou zijn als een zusteronderneming van FirSaCo, waarvoor eerder een website gebouwd werd.

Een visueel gelijkaardige site dus, weliswaar met een eigen inhoudelijk karakter: typische B2B approach, informatieve invulling van de geboden diensten, aandacht voor het wetgevende karakter en de in het oog springende promotie van een gratis veiligheidsaudit.

Op uitdrukkelijk verzoek van PreBeCo werd hun “plan van aanpak” omgezet in een ludieke digitale animatie en geïntegreerd in de website.

Een professioneel resultaat, duidelijk en klantvriendelijk, commercieel attractief en uitnodigend ook, opnieuw een tevreden klant!

Contacteer ons

Beter voorkomen dan genezen… Wil u ook meteen de juiste partner voor uw project?
Kies dan voor WebKrunch… i.p.v. het zoveelste template bureau’tje. ?

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet