PreBeCo in Kessel

Uw partner en specialist inzake preventie, arbeidsveiligheid en welzijn op het werk.

Elk bedrijf moet verplicht het pad van preventie bewandelen. Bij PreBeCo starten ze steeds met een algemene veiligheidsaudit. Na de audit kent u als bedrijf uw prioriteiten en kan u opstarten. Het pad zal voor elk bedrijf anders zijn, naargelang de sector waarin u actief bent. Gaandeweg komen er vele gevaren en risico’s op uw pad. Structureel en planmatig gaan we deze samen aanpakken én overmeesteren.

Eens u het pad bewandelt bent u beschermd tegen boetes opgelegd door de federale overheidsdiensten. Het tempo waarop u het pad bewandelt, bepaalt u volledig zelf.

PreBeCo is gespecialiseerd in de begeleiding van bedrijven betreffende preventie, arbeidsveiligheid en welzijn op het werk.

Preventie, begeleiding & consultancy inzake arbeidsveiligheid en welzijn op het werk.

PreBeCo is dé aangewezen partner en specialist voor risicoanalyses, evacuatieoefeningen, veiligheidsaudits, … en veel meer.

Het dynamisch familiebedrijf stelt zich tot doel de werkplek van de klant zo veilig mogelijk te maken en hierbij de welzijnswet in acht te nemen. Het is overigens een verplichting voor alle ondernemingen met één of meer werknemers om aan deze wetgeving te voldoen.

Klanten die met PreBeCo in zee gaan mogen rekenen op een gratis veiligheidsaudit ter waarde van € 250. De eigenlijke samenwerking resulteert vervolgens in de opmaak van een preventiebeleid, waarin de noden van de klant worden verwerkt.

PreBeCo begeleidt en adviseert de klant om het opgemaakte beleid stap voor stap in te voeren, zodat het budget niet onder druk komt te staan en de klant gaandeweg niet onaangenaam verrast wordt.

Na FirSaCo was PreBeCo aan de beurt

WebKrunch kreeg de opdracht de website van PreBeCo onder handen te nemen en ervoor te zorgen dat het eindproduct herkenbaar zou zijn als een zusteronderneming van FirSaCo, waarvoor eerder een website gebouwd werd.

Een visueel gelijkaardige site dus, weliswaar met een eigen inhoudelijk karakter: typische B2B approach, informatieve invulling van de geboden diensten, aandacht voor het wetgevende karakter en de in het oog springende promotie van een gratis veiligheidsaudit.

Op uitdrukkelijk verzoek van PreBeCo werd hun “plan van aanpak” omgezet in een ludieke digitale animatie en geïntegreerd in de website.

Een professioneel resultaat, duidelijk en klantvriendelijk, commercieel attractief en uitnodigend ook, opnieuw een tevreden klant!

Bekijk het resultaat via: www.prebeco.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact