Radiant Yoga Light

Radiant Yoga Light in Wilrijk

Klant : Radiant Yoga Light
webkrunch-realisaties-radiant-light-yoga-mockup

Radiant Light Yoga

Hun missie is om levenslang te leren door middel van  vreugdevolle oefening, bewust leven en een gevoel van verbondenheid te delen en te inspireren. Ze willen een gemeenschap vormen die gedijt door een gedeelde beoefening van yoga en meditatie. Je voelt je bij RLY snel thuis door het warme ontvangst.

Teachers

Hun uitstekende teachers brengen je inspiratie en cultiveren verbondenheid terwijl je op weg bent naar een meer wakker en opmerkzaam leven.

Bekijk de website van Radiant Yoga Light

Yoga en meditatie geven betekenis aan het leven.

Met studio’s in Antwerpen en Brussel biedt RLY voor eenieder die geïnteresseerd is in deze levenswijzen, een plaats van bezinning, contact en bewustwording.

Erkende professionals begeleiden klanten bij de kennismaking of vervolmaking in diverse vormen van yoga. Verschillende therapieën leggen zich onder andere toe op lichaamsinspanning, ontspanning, pre- en postnatale oefeningen en weerbaarheid tegen stress.

Via een overzichtelijke kalender krijgt de bezoeker een duidelijk inzicht in de beschikbare sessies per locatie, de lesgevers en eventuele beschikbaarheid. Inschrijven kan met een eenvoudige klik. De site vermeldt verder op transparante wijze de voorwaarden en tarieven.

RLY wil een “thuis” zijn voor mensen op zoek naar een dieper en zinvol bestaan.

Bij de aanmaak van de nieuwe website is WebKrunch uitgegaan van de bestaande huisstijl. Op verzoek van de klant werd deze behouden. Gelet op een streven naar meer professionaliteit, groeipotentieel en verbeterde visibiliteit, werd de oorspronkelijke site gerestyled.

Uitgaan van de bestaande stijl, alles optimaliseren.

Inhoudelijk werd er de nodige aandacht besteed aan keywords. Om deze te bepalen, achterhaalt WebKrunch de intenties en verwachtingen van de beoogde doelgroepen en bepaalt vervolgens hoe de keywords in de content verwerkt kunnen worden.

Het eindproduct oogt grafisch zeer rustig en overzichtelijk, heeft een gebruiksvriendelijke interface en brengt het volledige gamma van diensten duidelijk in kaart. Tenslotte zorgt WebKrunch er ook voor dat de laadsnelheid van de website optimaal is en daarmee een ideale gebruikerservaring wordt gerealiseerd.

WebKrunch vertaalt uw verwachtingen in een functionele online marketing strategie !

Contacteer ons

Uw website ook nieuw leven inblazen?

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet