Radiant Yoga Light in Wilrijk

Radiant Light Yoga

Hun missie is om levenslang te leren door middel van  vreugdevolle oefening, bewust leven en een gevoel van verbondenheid te delen en te inspireren. Ze willen een gemeenschap vormen die gedijt door een gedeelde beoefening van yoga en meditatie. Je voelt je bij RLY snel thuis door het warme ontvangst.

Teachers

Hun uitstekende teachers brengen je inspiratie en cultiveren verbondenheid terwijl je op weg bent naar een meer wakker en opmerkzaam leven.

Yoga en meditatie geven betekenis aan het leven.

Met studio’s in Antwerpen en Brussel biedt RLY voor eenieder die geïnteresseerd is in deze levenswijzen, een plaats van bezinning, contact en bewustwording.

Erkende professionals begeleiden klanten bij de kennismaking of vervolmaking in diverse vormen van yoga. Verschillende therapieën leggen zich onder andere toe op lichaamsinspanning, ontspanning, pre- en postnatale oefeningen en weerbaarheid tegen stress.

Via een overzichtelijke kalender krijgt de bezoeker een duidelijk inzicht in de beschikbare sessies per locatie, de lesgevers en eventuele beschikbaarheid. Inschrijven kan met een eenvoudige klik. De site vermeldt verder op transparante wijze de voorwaarden en tarieven.

RLY wil een “thuis” zijn voor mensen op zoek naar een dieper en zinvol bestaan.

Bij de aanmaak van de nieuwe website is WebKrunch uitgegaan van de bestaande huisstijl. Op verzoek van de klant werd deze behouden. Gelet op een streven naar meer professionaliteit, groeipotentieel en verbeterde visibiliteit, werd de oorspronkelijke site gerestyled.

Uitgaan van de bestaande stijl, alles optimaliseren.

Inhoudelijk werd er de nodige aandacht besteed aan keywords. Om deze te bepalen, achterhaalt WebKrunch de intenties en verwachtingen van de beoogde doelgroepen en bepaalt vervolgens hoe de keywords in de content verwerkt kunnen worden.

Het eindproduct oogt grafisch zeer rustig en overzichtelijk, heeft een gebruiksvriendelijke interface en brengt het volledige gamma van diensten duidelijk in kaart. Tenslotte zorgt WebKrunch er ook voor dat de laadsnelheid van de website optimaal is en daarmee een ideale gebruikerservaring wordt gerealiseerd.

WebKrunch vertaalt uw verwachtingen in een functionele online marketing strategie!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact