Webshop Graf België: Regenwaterton.be

Expert in
regenwaterhergebruik

Deze webshop is een initiatief van GRAF-partner 3BPlastics.

3B selecteert hoogkwalitatieve nicheproducten voor beter bouwen. De producten van 3B bieden een meerwaarde binnen de traditionele bouwmarkt en onderscheiden zich d.m.v. hun toepassing, systeemaanpak of materiaalkeuze. Wij leggen de lat hoog bij 3B en selecteren producten op basis van strenge criteria als duurzaamheid, ecologisch en economisch verantwoord ondernemen en innovatie.

Met 3B kies je bewust voor een betere bouwaanpak

Een nieuwe website voor ‘the new kid in Deurne’

De opdracht voor WebKrunch was om een supermoderne webshop te creëren die de aandacht zou trekken. Het logo van 3B Plasticts en Grafonline moest hierin een centrale plaats krijgen. Ook diende de webshop dusdanig geoptimaliseerd worden dat hij zo hoog mogelijk in de lijst met zoekresultaten van Google zou verschijnen.

Na regelmatig overleg kwamen het team van WebKrunch en Amand van Wauwe tot overeenstemming over de te volgens strategie wat betreft webdesign en structuur van de nieuwe webshop. Daarna begon het ontwerpen van een fraai en zeer in het oog springend design. Ook werd een duidelijke structuur aangebracht waarmee de webshop tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk werd.

Fris en sprankelend

Het herkenbaar logo van 3B Plastics en Grafonline moest enigszins aangepast worden, zodat het één geheel vormde met het design van de nieuwe website van Regenwaterton. Dat leverde geen problemen op, want de veranderingen waren minimaal en gingen niet ten koste van de herkenbaarheid.

Het resultaat is een webshop met een frisse en sprankelende uitstraling. Ook is door de optimalisatie van de webshop uiteindelijk meer traffic ontstaan.

Webdesign volgens WebKrunch

Webdesign gaat veel verder dan alleen een mooi plaatje en een paar leuke kleurtjes. Het design van uw webshop moet uitstralen waar u en uw organisatie voor staan. Wat is uw product? Wat is uw visie? Wat is uw doelgroep? Daarnaast houdt WebKrunch altijd rekening met recente trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign.

Bekijk het resultaat via www.regenwaterton.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact