Rent4Fun

Op zoek naar een betrouwbaar verhuurbedrijf voor al uw springkastelen en attracties, dan bent u bij Rent4Fun aan het juiste adres!

Webdesign, webontwikkeling en online marketing Rent4Fun

WebKrunch maakte het webdesign, de webontwikkeling, de SEO copywriting en de zoekmachineoptimalisatie van Rent4Fun.

Webdesign

Op basis van de wensen van de klant ontwierp WebKrunch een design in Photoshop. Dit design werd voorgesteld aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen gewijzigd waar nodig.

Een “webdesign” bestaat steeds uit een voorontwerp van elke (mogelijke) pagina. Zo krijgen onze klanten reeds een indruk van hoe de afgewerkte website eruit zal zien.

Specifieke, gevraagde accenten:

  • Speels
  • Kindvriendelijk

Webontwikkeling

De website van Rent4Fun werd gecreëerd op het CMS WordPress. Dit is een krachtig “open source content management system” dat ontwikkelaars toelaat mooie, sterke websites te maken, die steeds eenvoudig aan te passen zijn door klanten en /of beheerders.

Zoals bij ieder van onze projecten werd ook hier veel aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is namelijk volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Specifieke, gevraagde functionaliteit:

  • Uitgebreid overzicht van de springkastelen
  • Eenvoudig – doch uitgebreide reservatiemogelijkheden

SEO copywriting

Een website is pas op zijn sterkst als hij voorzien is van goede tekst; zowel naar de conversie van bezoekers toe, als het scoren in de zoekmachines. WebKrunch schreef de tekst voor de voorpagina/homepage voor de Rent4Fun website.

Zoekmachineoptimalisatie

Elkeen van onze projecten verlaat de studio pas nadat hij voorzien is van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch geen optie, maar een vast onderdeel van elk project; dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt een uitgebreide aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de Rent4Fun website was geen enkele moeite te veel.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact