Rocchi in Oudenaarde

Exclusieve Italiaanse wijnen en delicatessen dat is de core-business van Francesco Rocchi. Zijn rijke kennis zorgt ervoor dat u steeds de juiste keuze maakt bij het kiezen van uw wijnen.

Webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en zoekmachineoptimalisatie van Rocchi in Oudenaarde

Webdesign

Dankzij Photoshop kan WebKrunch zijn websites presenteren, en waar nodig aanpassingen maken. De websites zijn te zien in PDF, en kunnen daarvoor eenvoudig beheerd worden. Het is dus een prototype van de website dat de klant een blik op de toekomst biedt!

CMS WordPress is een vernieuwend, sterk programma voor de bouw van websites, en dat is dan ook waarom WebKrunch het gebruikt bij klanten als Rocchi. Het resultaat is een aantrekkelijke, functionele website.

In het geval van Rocchi moest vooral de mobiele website verbeterd worden, en dat lukte. Het gevolg was dat de website op de meeste resoluties en media bezocht kon worden, van PC tot laptop, tablet en smartphone!

SEO copywriting

Natuurlijk is bij een site de content zelf ook belangrijk. Om goed te scoren in zoekmachines, én om bezoekers te converteren. WebKrunch houdt zich actief bezig met het schrijven hiervan, bij klanten zoals Rocchi!

SEO optimalisatie

Ten slotte is ook SEO een belangrijk onderdeel van een website, iets waar WebKrunch veel aandacht en tijd aan besteedt. SEO heeft betrekking op zaken als het schrijven van webpagina’s, het onderhouden van metabeschrijvingen, graph meta en titel tags, HTMl,..Zaken die bij klanten als Rocchi alle nodige aandacht hebben gekregen!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact