Sculp IT Architecten Antwerpen

sculp[IT] architecten werd opgericht in 2007 door Silvia Mertens en Pieter Peerlings en werd bekend met de ‘Smalste woning van Antwerpen’, wat hen in 2008 de Belgium Building Award opleverde. In 2012 realiseerden ze het grootste publieke drijvende zwembad ter wereld ‘de Badboot’. sculp[IT] is gekend voor hun eigenzinnige, creatieve doch nuchtere en uitvoeringsgerichte ontwerppraktijk.

Webdesign & webontwikkeling Sculp IT Architecten in Antwerpen

WebKrunch verzorgde de SEO copywriting, het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van Sculp IT Architecten in Antwerpen.

SEO copywriting

Goede tekst is een belangrijk basisonderdeel van een sterke website; zowel naar de conversie van bezoekers toe, als het scoren in de zoekmachines. De landingspagina’s voor de Sculp IT Architecten website werden geschreven door WebKrunch.

Webdesign

Op basis van de wensen van de klant maakte WebKrunch een eerste design in Photoshop. Dit design werd dan voorgesteld aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen aangepast waar nodig.

Een “webdesign” bestaat altijd uit een eerste opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo hebben onze klanten op voorhand reeds een idee van hoe het uiteindelijke project eruit zal zien.

Specifieke, gevraagde accenten:

  • Strak, sober
  • Modern

Webontwikkeling

De website van Sculp IT Architecten werd gemaakt op het CMS WordPress. Dit is een krachting “open source content management system” dat developers toelaat mooie, complete websites te realiseren, die tevens gemakkelijk aan te passen zijn door klanten en/of beheerders.

Ook bij het maken van deze website werd voldoende aandacht geschonken aan de mobiele versie van de site. Zoals alle andere door WebKrunch gemaakte websites is ook deze volledig responsief en past hij zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Specifieke, gevraagde functionaliteit:

  • Subtiele overgangen tussen de verschillende elementen op de website
  • Uitgebreid portfolio / projectoverzicht in dezelfde stijl als het nieuws

Zoekmachineoptimalisatie

De door WebKrunch gemaakte websites verlaten de studio pas nadat ze voorzien zijn van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO bij WebKrunch is niet optioneel, maar een vast onderdeel van elk project; dat begint reeds bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt een uitgebreide aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de Sculp IT Architecten website werd al het nodige gedaan.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact