Self Storage in Deurne en Essen: overzichtelijke one-pager

Nieuw op de markt

Self Storage Deurne Essen is een nieuw bedrijf in de regio Deurne en Essen op het gebied van opslagruimte verhuur. Zij zijn hard op weg om een toonaangevend bedrijf te worden voor zowel particulieren als bedrijven.

Bij Self Storage Deurne Essen staan ze voor een persoonlijke en tevens  prestatiegerichte aanpak. Het gaat bij hen veel verder dan alleen de klant adviseren. Zij delen met alle plezier hun kennis met u om te zorgen dat u op professioneel of persoonlijk vlak topprestaties gaat neerzetten.

Een nieuwe website voor ‘the new kid in town’

De opdracht voor WebKrunch was om een supermoderne website te creëren die de aandacht zou trekken. Het logo van Self Storage Deurne Essen moest hierin een centrale plaats krijgen. Ook diende de website dusdanig geoptimaliseerd worden dat hij zo hoog mogelijk in de lijst met zoekresultaten van Google zou verschijnen.

Na regelmatig overleg kwamen het team van WebKrunch en het team van Self Storage Deurne Essen tot overeenstemming over de te volgens strategie wat betreft webdesign en structuur van de nieuwe website. Daarna begon het ontwerpen van een fraai en zeer in het oog springend design. Ook werd een duidelijke structuur aangebracht waarmee de website tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk werd.

Fris en sprankelend

Het krachtig logo van Self Storage Deurne Essen moest enigszins aangepast worden, zodat het één geheel vormde met het design van de nieuwe website van Self Storage Deurne Essen. Dat leverde geen problemen op, want de veranderingen waren minimaal en gingen niet ten koste van de herkenbaarheid.

Het resultaat is een website met een frisse en sprankelende uitstraling die perfect past bij het imago van Self Storage Deurne Essen. Ook is door de optimalisatie van de website uiteindelijk meer traffic ontstaan.

Bekijk het resultaat via: www.ssde.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact