Smart Projects Bilzen

Smart Projects is gespecialiseerd in high-end, professionele, betaalbare software die gebruikt wordt door forensische- & data recovery experten

Webdesign & webontwikkeling Smart Projects

WebKrunch voorzag het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van Smart Projects.

Webdesign

Naar de wensen van de klant creëerde WebKrunch een design in Photoshop. Dit design werd dan voorgelegd aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen bijgewerkt waar nodig.

Een “webdesign” is niet meer dan een vooropmaak van elke (mogelijke) pagina van de website. Zo krijgen onze klanten steeds een indruk van hoe het uiteindelijke project eruit zal zien.

Specifieke, gevraagde accenten:

  • Eenvoudig
  • Intuïtief
  • Professioneel

Webontwikkeling

De website van Smart Projects werd volledig gebouwd in HTML (geen CMS).

Zoekmachineoptimalisatie

Alle door ons gemaakte websites mogen de studio pas verlaten nadat ze voorzien zijn van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch geen optie, maar een vast onderdeel van elk project; dat reeds begint bij het intake gesprek. Een mooie score in de zoekmachines vraagt een uitgebreide aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de Smart Projects website werd al het nodige gedaan.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact