Stap12 uit Kontich: een grote stap in hun digitaal verhaal dankzij WebKrunch

Stap12 verslavingskliniek

Of je nu verslaafd bent aan alcohol, drugs of gedrag, ons hoofddoel bestaat erin om jouw levenskwaliteit te verhogen. Dit kan op verschillende manieren, van individuele opvolging tot een zeer intensief traject.

Behandelingen op maat

Herstellen van een verslaving gebeurt niet in 1 dag. Tijdens jouw herstelproces doorloop je verschillende fases. Voor elke fase is een aparte aanpak nodig en ieder doet dit op zijn eigen tempo.

Stap12 gaat samen met jou op zoek naar jouw unieke succesformule.

Een nieuwe website voor ‘the new kid in town’

De opdracht voor WebKrunch was om een supermoderne website te creëren die de aandacht zou trekken. Het logo van Stap12 moest hierin een centrale plaats krijgen. Ook diende de website dusdanig geoptimaliseerd worden dat hij zo hoog mogelijk in de lijst met zoekresultaten van Google zou verschijnen.

Na regelmatig overleg kwamen het team van WebKrunch en het team van Stap12 tot overeenstemming over de te volgens strategie wat betreft webdesign en structuur van de nieuwe website. Daarna begon het ontwerpen van een fraai en zeer in het oog springend design. Ook werd een duidelijke structuur aangebracht waarmee de website tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk werd.

Fris en sprankelend

Het krachtig logo van Stap12 moest enigszins aangepast worden, zodat het één geheel vormde met het design van de nieuwe website van Stap12 .Dat leverde geen problemen op, want de veranderingen waren minimaal en gingen niet ten koste van de herkenbaarheid.

Het resultaat is een website met een frisse en sprankelende uitstraling die perfect past bij het imago van Stap12 . Ook is door de optimalisatie van de website uiteindelijk meer traffic ontstaan.

Bekijk de realisatie via: www.stap12.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact