DJ Stelobo in Deurne, een online feestje

Stelobo DJ Experience is zo veel meer dan een DJ.

Het zijn DJ’s, maar ze hebben ook een feestzaal. Ze verhuren klank- en lichtinstallaties en LED-schermen, maar bieden ook totaalpakketten aan, inclusief top-DJ’s. Stelobo DJ Experience houdt van feesten en evenementen, maar ook van sportwedstrijden en gelegenheidstheater.

U leest het, Ze voelen zich zo goed als overal thuis, zo lang ze maar kunnen doen waar we goed in zijn: de technische visuele en audio-ondersteuning van uw evenement, als het even kan ook met een heerlijke DJ-mix van één van hun ervaren DJ’s.

Een nieuwe website voor ‘the new kid in town’

De opdracht voor WebKrunch was om een supermoderne website te creëren die de aandacht zou trekken. Het logo van Stelobo moest hierin een centrale plaats krijgen. Ook diende de website dusdanig geoptimaliseerd worden dat hij zo hoog mogelijk in de lijst met zoekresultaten van Google zou verschijnen.

Na regelmatig overleg kwamen het team van WebKrunch en het team van Stelobo tot overeenstemming over de te volgens strategie wat betreft webdesign en structuur van de nieuwe website. Daarna begon het ontwerpen van een fraai en zeer in het oog springend design. Ook werd een duidelijke structuur aangebracht waarmee de website tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk werd.

Fris en sprankelend

Het krachtig logo van Stelobo moest enigszins aangepast worden, zodat het één geheel vormde met het design van de nieuwe website van Stelobo . Dat leverde geen problemen op, want de veranderingen waren minimaal en gingen niet ten koste van de herkenbaarheid.

Het resultaat is een website met een frisse en sprankelende uitstraling die perfect past bij het imago van Stelobo. Ook is door de optimalisatie van de website uiteindelijk meer traffic ontstaan.

Dan beslis je na lang twijfelen om een oude liefde in bijberoep weer op te nemen en een DJ website te laten maken. Dan steekt Covid een stokje voor de lancering.

Enfin, niets aan te doen zeker maar we zijn er klaar voor tegen we ooit terug mogen feesten. Er rest nu dus niet meer dan U uit te nodigen eens te gaan kijken naar onze diensten op onze gloednieuwe website https://www.stelobo.be/

Naast het betere DJ werk bieden wij nog tal van andere diensten zoals verhuur, ondersteuning bij sportwedstrijden, volledige organisaties en p/a bij o.a. gelegenheid theateropstellingen. Meer info: contacteer ons via info@stelobo.be

Met dank aan de topprestatie door Jan en Alain van Webkrunch voor de realisatie van deze website!

Steven Loyaerts – Zaakvoerder & DJ Stelobo

Bekijk het resultaat via:  www.stelobo.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact