StyllieS Antwerpen

Uw woning snel verkopen tegen een goede prijs? De drijvende kracht achter StyllieS is Annelies Vermeulen. Geboren óp “oud en nieuw” en gepassioneerd dóór oud en nieuw. Zoals een authentieke schouw, gecombineerd met moderne meubels. O ja, kleur is er ook altijd bij – maar nooit té. Annelies heeft een hart voor elk vastgoed, maar een voorliefde voor oude panden met karakter.

Webdesign, webontwikkeling en zoekoptimalisatie StyllieS in Antwerpen

WebKrunch is verantwoordelijk voor het webdesign, de webontwikkeling, de SEO copywriting en de zoekmachineoptimalisatie van StyllieS in Antwerpen.

Webdesign

Naar de wensen van de klant ontwierp WebKrunch een eerste design in Photoshop. Dit design werd voorgelegd aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen aangepast waar nodig.

Een “webdesign” bestaat altijd uit een opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo weet onze klant steeds vooraf hoe het uiteindelijke project eruit zal zien.

Webontwikkeling

De website van StyllieS werd gebouwd op het CMS WordPress. Dit is een sterk “open source content management system” dat developers toelaat mooie, krachtige websites te ontwikkelen, die steeds eenvoudig te bewerken zijn door klanten en beheerdders.

Zoals bij al onze projecten werd ook hier ruim voldoende aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is namelijk volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

SEO copywriting

Eén van de basisonderdelen van een sterke website is goede tekst; zowel naar de conversie van bezoekers toe, als het scoren in de zoekmachines. WebKrunch schreef de teksten voor de StyllieS website.

Zoekmachineoptimalisatie

Geen enkele van de door ons gemaakte websites gaat de deur uit zonder een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch niet optioneel, maar een vast onderdeel van elk project; dat reeds begint bij het intake gesprek. Een mooie score in de zoekmachines vraagt een totaalaanpak: Goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte titel tags, propere html, enzovoort. Ook voor de StyllieS website werd al het nodige gedaan.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact