’t Badhuis in Schoten

De weldaad van water: een gezonde geest in een gezond lichaam

Kwaliteitsvolle ontspanning én onthaasting worden steeds belangrijker bij een hectische, jachtige levensstijl. ’t Badhuis zorgt ervoor dat u kunt relaxen, in alle comfort én tegen de juiste prijs.

Met een zwembad creëert u elke dag een vakantiestemming – zonder de deur uit te gaan. U geniet van rust, waterpret en een unieke sfeer in een vertrouwde omgeving.

Creëer vandaag nog een oase van rust en ontspanning bij u thuis. Vraag uw gratis offerte aan bij ’t Badhuis!

Webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en zoekmachineoptimalisatie ’t Badhuis in Schoten

Webdesign

Gebaseerd op de wensen van de klant ontwierp WebKrunch een eerste design in Photoshop. Dit werd dan voorgesteld aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen bijgewerkt waar nodig.
Een “webdesign” is niet meer dan een eerste opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgt de klant reeds een goede indruk van hoe de uiteindelijke website eruit zal gaan zien.

Webontwikkeling

De website van ’t Badhuis werd gemaakt op het CMS WordPress. Dit is een sterk “open source content management system” dat developers toelaat mooie, krachtige websites te realiseren, die steeds gemakkelijk aan te passen zijn door de klant en/of beheerder. Ook bij het maken van deze website werd veel aandacht geschonken aan het maken van de mobiele versie ervan. Deze is volledig responsief en past zich volledig aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

SEO Copywriting

Eén van de basisonderdelen van een sterke website is goede tekst; zowel voor het scoren in de zoekmachines, als naar de conversie van bezoekers toe. WebKrunch verzorgde de tekst voor de website van ’t Badhuis.

Zoekmachineoptimalisatie

Elke door ons gemaakte website is pas klaar om de deur uit te gaan nadat hij voorzien is van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie, maar een vast onderdeel van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt om een volledige aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor ’t Badhuis werd kosten noch moeite gespaard.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact