TCiCT uit Niel, een online oplossing

TCiCT: Specialiteiten

TCiCT is een professionele onderneming die zich heeft toegelegd op alles wat met computers te maken heeft. Herstelling, onderhoud en installatie zijn specialiteiten. In aanvulling op de diensten is de service gericht op verkoop van computers en randzaken. De dienstverlening is gebouwd op meer dan 20 jaar ervaring in hardware en software.

Tom Claes, jouw specialist

Voor alle diensten rekent Tom een vaste prijs zonder verrassingen. Is het probleem niet opgelost? Dan zijn er geen kosten. Zijn doel is om je PC en randapparatuur vlot te laten werken. Hij biedt hulp die ervoor zorgt dat je computerprobleem vlot en vakkundig is opgelost.

Een uitdaging voor WebKrunch

Een nieuwe website voor TCiCT klonk ons in de oren als een mooi project met de nodige uitdaging. TCiCT is al jaren een vitaal bedrijf met een geweldige reputatie en uiteraard wilde de organisatie dit ook graag blijven uitstralen via de nieuwe website.

Dit project werd begonnen met een onderzoeksfase, waarin onder andere onderzocht werd wat de meest bezochte pagina’s van de oude website waren en wat de doelgroep van TCiCT was. Uiteindelijk hebben we na analyse van deze informatie een nieuwe structuur voor de website opgezet, waarna we aan de slag konden met het design en later met de bouwfase.

Een frisse website voor TCiCT

WebKrunch houdt uiteraard altijd rekening met recente trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign, maar de wensen en eisen van de klant staan natuurlijk centraal. Het design van de website voor TCiCT moest perfect uitstralen waar deze organisatie voor staat.

Na veelvuldig overleg met TCiCT werden er verschillende beslissingen over het design genomen waar TCiCT zich uitstekend in kon vinden. Het resultaat is een visueel aantrekkelijke en ook doeltreffende website.

Hopla, nog voor ik op verzonden kon klikken was de wijziging er al 😉 van topservice gesproken.

Tom Claes, zaakvoerder TCiCT

Bekijk het resultaat via: www.tcict.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact