The House Of Change uit Duffel, slimme one-pager

De facilitatie van groei.

The house of change ontwikkelt op maat gemaakte programma’s gebaseerd op de Silver-methode. Deze methode – Slim inspireren, Leren en Verankeren – faciliteert om het gedrag, vaardigheden, overtuigingen en attitudes van mensen – net als cultuur en relevantie van organisaties – duurzaam te veranderen en de kans op terugvallen in oude patronen verminderen.

Centraal in hun aanpak staat “The capacity or potential for achieving results”. The house of change faciliteert individuen, teams of organisaties met diverse leertechnieken en ontwikkelvormen om naast competenties ook generieke vaardigheden als ondernemerschap, zelfsturendheid, duurzaam en resultaat gericht handelen te stimuleren.

Zelf een website maken of niet?

Met een open-source CSM of een gratis account van WordPress kan een beetje handige tiener tegenwoordig in korte tijd zelf een website bouwen met de meest voor de hand liggende functionaliteiten. Maar hebt u dan een goede website met de juiste professionele uitstraling? En bent u dan makkelijk te vinden op Google?

Bij The House Of Change waren ze toe aan een nieuwe website met een moderne en professionele look. Na overleg met het team van WebKrunch ging er een wereld aan mogelijkheden wat betreft professioneel webdesign voor The House Of Change open. Het kostte enige tijd voordat over alle aspecten van het design een keuze was genomen, maar daarna ontstond er al gauw een website die precies die uitstraling had die The House Of Change voor ogen had gehad.

Website met WordPress

WebKrunch maakt graag gebruik van WordPress vanwege de gebruiksvriendelijkheid, de uitgebreide mogelijkheden en de goede doorontwikkeling van dit systeem. Soms kunnen er echter problemen ontstaat met de snelheid van een WordPress website door de installatie van (te) veel plugins, maar bij WebKrunch lossen we deze problemen snel op door regelmatig onderhoud van de website.

Bekijk het resultaat via: www.thehouseofchange.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact