Thermac in Deurne.
In een nieuw digitaal jasje scoren in Google

Thermac, da’s interieurglas op maat

Binnendeuren, schuifdeuren, douches, spatwanden, balustrades, kantoorwanden, …

Met meer dan 25 jaar ervaring bent u bij Thermac verzekerd van correct advies en uitvoering van uw interieur glasprojecten.

Zij verzorgen de opmeting, levering en plaatsing van uw interieurglas in de ruime Antwerpse regio.

Thermac heeft voor u de perfecte glasoplossing!

Zelf een website maken of niet?

Met een open-source CSM of een gratis account van WordPress kan een beetje handige tiener tegenwoordig in korte tijd zelf een website bouwen met de meest voor de hand liggende functionaliteiten. Maar hebt u dan een goede website met de juiste professionele uitstraling? En bent u dan makkelijk te vinden op Google?

Bij Thermac waren ze toe aan een nieuwe website met een moderne en professionele look. Na overleg met het team van WebKrunch ging er een wereld aan mogelijkheden wat betreft professioneel webdesign voor Thermac open. Het kostte enige tijd voordat over alle aspecten van het design een keuze was genomen, maar daarna ontstond er al gauw een website die precies die uitstraling had die Thermac voor ogen had gehad.

Website met WordPress

WebKrunch maakt graag gebruik van WordPress vanwege de gebruiksvriendelijkheid, de uitgebreide mogelijkheden en de goede doorontwikkeling van dit systeem. Soms kunnen er echter problemen ontstaat met de snelheid van een WordPress website door de installatie van (te) veel plugins, maar bij WebKrunch lossen we deze problemen snel op door regelmatig onderhoud van de website.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact