Thissen Biljarts Antwerpen

Biljart in al zijn vormen en toebehoren vormen nog steeds de basis van Thissen Biljarts (Actief sinds 1898), maar in de loop der jaren is het gamma amusement enorm gegroeid. Het huidige aanbod – en de nieuwe webshop – is het resultaat van een jarenlange zoektocht naar steeds meer en moeilijk te vinden producten.

Webdesign & webontwikkeling webshop Thissen /Amusement.be in Antwerpen

WebKrunch is verantwoordelijk voor het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van Thissen/Amusement.be in Antwerpen.

Webdesign

Met het oog op de wensen van de klant creëerde WebKrunch een design in Photoshop. Dit design werd voorgelegd aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen aangepast waar nodig.

Een “webdesign” bestaat steeds uit een vooropmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgen onze klanten steeds vooraf een indruk van hoe de afgewerkte website eruit zal zien.

Webontwikkeling

De Amusement.be webshop werd gebouwd op het CMS Magento. Magento is een extreem krachtig “open source content management system” dat ontwikkelaars toelaat knappe, dynamische webshops te realiseren, die tevens eenvoudig aan te passen zijn door klanten en/of beheerders

Zoals bij alle door WebKrunch gemaakte projecten werd ook hier voldoenden aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is namelijk volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Zoekmachineoptimalisatie

Geen enkele website verlaat onze studio zonder een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO bij WebKrunch is niet optioneel, maar een vast onderdeel van elk project; dat reeds begint bij het intake gesprek. Een hoge score in de zoekmachines vraagt een totaalaanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de Amusement.be website werd alles uit de kast gehaald.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact