Time 2 Sleep uit Bornem, online scoren in Google

Time 2 Sleep, producent van goede nachtrust

Bij Time 2 Sleep kunt u niet alleen terecht voor een ruime keuze aan boxsprings, lattenbodems, matrassen, bedtextiel en hoofdkussens, maar zij kunnen u ook voorzien van professioneel slaapadvies voor een goede nachtrust.

Lekker slapen is namelijk niet alleen heel prettig, maar ook noodzakelijk om overdag goed te kunnen presteren.

Meer traffic voor de website

Hoe krijgen we snel meer bezoekers naar de website? Dat was de grote vraag bij Time 2 Sleep. Immers, meer bezoekers betekent ook meer klanten die besluiten om naar de winkel te komen en dat betekent weer meer verkopen.

Het team van WebKrunch overlegde uitgebreid met Time 2 Sleep over de mogelijkheden van een Google Ads campagne. Google Ads biedt de mogelijkheid om op bepaalde zoekwoorden te adverteren. Die advertenties worden dan in Google bij de zoekresultaten als eerste getoond.

Belangrijk in deze is de keuze welke zoekwoorden het beste kunnen worden gebruikt. WebKrunch begon daarom met een onderzoek naar de meest gebruikte zoekwoorden voor de beddenbranche. Na een analyse van de resultaten van dit onderzoek formuleerde WebKrunch een zoekwoordenadvies waarmee de campagne voor Time 2 Sleep van start kon gaan.

Zoekwoordenadvies van WebKrunch

Hoe zoeken onze potentiële klanten online naar een winkel die bedden verkoopt? En op welke manier komen we wat hoger in de lijst met zoekresultaten van Google te staan met onze website? Om antwoord op deze vragen te krijgen, nam Time 2 Sleep contact op met WebKrunch. De Google Ads campagne die WebKrunch vervolgens lanceerde, resulteerde in korte tijd in meer traffic naar de website van Time 2 Sleep, zoals de bedoeling was.

Bekijk het resultaat via: www.time2sleep.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact