Time 4 me Massagepraktijk

Time 4 Me Massagepraktijk in Lier

Klant : Time 4 Me
webkrunch-realisaties-time-4-me-massages-katleen-eeckels

Wil je jezelf eens lekker laten verwennen met een massage? Breng dan zeker eens een bezoek aan Katleen Eeckels haar massagepraktijk in Lier: Time 4 Me Massagepraktijk.

Een massage zorgt voor soepelere spieren, verbeterde bloedtoevoer en een betere afvoer van afvalstoffen. Na een massage voel je je zowel geestelijk als lichamelijk dan ook veel beter.

Wil je graag een moment voor jezelf na een drukke dag of periode? Time 4 Me zorg ervoor dat je volledig tot rust komt door middel van een deugddoende massage die geheel naar jouw wensen is afgestemd.

Bekijk de website van Time 4 Me

WebKrunch is verantwoordelijk voor het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van Time 4 me Massagepraktijk in Lier.

Webdesign

Vertrekkende vanuit een ouderwets huidig frame, hebben we in samenspraak met Katleen de hele website omgegooid. Verschillende zaken zaten niet goed. Een optimalisatie drong zich dan ook meer dan ooit aan. Katleen gaf ons haar vertrouwen waardoor we, na een uitvoerige briefing, volledig carte-blanche kregen. We gingen steevast voor een rustgevend modern kader dat de verschillende massages in de kijker zet.  Het logo en de gehele stijl werden onder handen genomen en gezien het thema, kozen we voor aardetinten.

Webontwikkeling

De website van Time 4 Me werd gemaakt op het CMS WordPress. Dit is een krachtig “open source content management system” dat developers toelaat mooie, dynamische websites te creëren, die steeds gemakkelijk aan te passen zijn door de klant en/of beheerder.
Ook bij dit project werd veel aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Zoekmachineoptimalisatie

Geen enkele website mag de studio uit zonder een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie, maar een vast onderdeel van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt om een volledige aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de Time 4 Me website was geen enkele moeite teveel.

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en / of zoekmachineoptimalisatie?

Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

referentie-logo-century-21
Referentie Logo Vlaamse Overheid
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Bouteligier & De Kerf
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Elzenhof Lier
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet