Tip top catering uit Deurne, Benny Van Loon bracht ontbijtmanden over 10 gemeentes!

Traiteur tip top uit Deurne is er voor al wie wil genieten van lekker eten

Reeds meer dan 50 jaar verwent Benny en zijn familie klanten thuis, in een zaal naar keuze of gelijk waar. Diverse buffetvormen, barbecues, gastronomische menu’s, receptieswalking dinner, bedrijfsfeesten…

Dit alles wordt door hens uitstekend of zeg maar “Tip Top” verzorgd. Of het nu bij u thuis is, of in de feestzaal van uw vereniging.

Tijdens de corona kon dat allemaal even niet… Benny nam contact op met onze social media expert Alain Hoeckx.

Inventief in tijden van corona

Zaakvoerder Benny Van Loon staat normaal achter zijn kookpotten gerechten te maken voor zijn klanten. Gaande van menu’s voor aan huis, BBQ’s, trouwfeesten, jubileums etc. Over jubileums gesproken… in 2020 vierde Tip-Top Traiteur/Catering zijn 50 jarig bestaan. Hoeveel zaken kunnen dat de van vandaag nog zeggen!

Om toch nog de kost te verdienen tijdens de pandemie bracht Benny en zijn team gerechten aan huis. Daarbovenop lanceerde hij, naar aanloop van Moederdag, verschillende ontbijtmanden.

De campagne opzetten in 10 verschillende gemeentes

Drie verschillende mogelijkheden qua ontbijt en dat nog eens verspreiden over 10 gemeentes. Geen eenvoudige klus op het eerste gezicht. Echter met de ervaring van social media marketeer Alain, vormt dat geen probleem.

Alain koos voor een carrousel weergave. Hierdoor was het eenvoudig om de verschillende keuzes voor de klant weer te geven. Met een simpele muiskklik of swip naar links kon de Facebookgebruiker door het aanbod gaan. In de eerste regel van de advertentie vermelden we steevast de gemeente die in de doelgroep zat. Dat zorgde meteen voor een punt van herkenning voor de mensen.

Ontzettend tevreden over hoe deze campagne verlopen is. In tijden van corona had ik écht iemand nodig die kostenefficiënt mijn aanbod kon verspreiden onder zoveel mogelijk mensen.  Bedankt Alain!
Benny Van Loon – Zaakvoerder Tip Top Catering

80 leveringen: 172 ontbijten geleverd

In een mum van tijd wist Alain 4 703 gebruikers door te leiden naar de website. 63 gebruikers namen rechtstreeks contact op via de Messenger van de Facebookpagina. De messengerchat was in die mate geoptimaliseerd dat gebruikers meteen op een vraag konden klikken en direct een passend antwoord kregen.

webkrunch-facebook-resultaten-campagne-tip-top-traiteur

Bekijk de campagne via volgende link.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact