Touristram in Lier

TOURISTRAM, reeds een legende
Touristram is reeds meer dan 25 jaar een ervaren en zeer dynamische organisatie die er alles aan doet om zijn gasten een niet-te-vergeten dag te bezorgen.

Een unieke shuttle service van punt A naar B, opendeurdagen, stadsrondritten in verschillende steden, programma’s op maat, huren van een voertuig, uniek ceremonievervoer op je huwelijk en nog zoveel meer.

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar één ding is zeker, “het gras is altijd groener aan de overkant”, daarom rijdt Touristram u erheen.

Webdesign, webontwikkeling en zoekmachineoptimalisatie van Touristram in Lier

Webdesign

WebKrunch houdt altijd rekening met de wensen van de klant bij het ontwikkelen van een website in Photoshop. Deze wordt in PDF voorgesteld, en kan eenvoudig aangepast worden. Een webdesign is natuurlijk maar een schets, maar het geeft de klant reeds een duidelijk zicht op hoe de site eruit zal zien.

Webontwikkeling

CMS WordPress is een sterk, betrouwbaar programma voor de bouw van website, en die heeft WebKrunch dan ook gebruikt bij de site van Touristram. Het is eigenlijk een open source CM system dat developers in staat stelt visueel voldoenende, sterke websites te bouwen. Daarbij kan die site door beheerders en eigenaars worden aangepast.

In dit geval was het focuspunt om de mobiele website te optimaliseren. Deze werd uiteindelijk erg responsief, en was daarbij zichtbaar op talloze resoluties en media. Denk hierbij aan laptops, PC, smartphones, tablets, enzovoort.

SEO optimalisatie

Natuurlijk kan een WebKrunch website nog beter benut worden als de SEO geoptimaliseerd is. Dit is een essentieel onderdeel van elke website, en wordt bij WebKrunch reeds vanaf dag één verzorgd.

Hierbij is een totalitaire aanpak essentieel, en dat houdt verschillende zaken in: het opmaken van beschrijvingen van pagina’s en meta’s, degelijke graph meta tags en een nette HTML, de juiste title tags gebruiken, enzovoort. Allemaal zaken waarmee Touristram in de watten werd gelegd!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact