Travay

Travay in Herentals

Klant : Travay
WebKrunch-Referentie-travay

Travay helpt jou snel en eenvoudig verder bij het vinden van een bedrijf die jouw klus kan uitvoeren. Dit kan gaan om schilderklussen, om dakwerken, om het vervangen of het plaatsen van ramen en allerlei andere timmerklussen. Ook kan je er terecht voor allerlei tips en tricks rondom het uitvoeren van klusjes.

Er zijn allerlei bedrijven aangesloten bij Travay. Dit zijn bedrijven die bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in dakwerken, schilderwerken of montage en demontage van ramen en kozijnen.

Je kan je aanvraag indienen voor een bepaalde klus. Je ontvangt diverse offertes van bedrijven waaruit jij meteen eentje kunt selecteren. Zodoende kan jij tot wel 40% op de kosten besparen!

Bekijk de website van Travay

Webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en zoekmachineoptimalisatie van Travay in Herentals

Webdesign

WebKrunch gebruikt Photoshop voor de presentatie van websites, waardoor er altijd aanpassingen kunnen gemaakt worden. De site wordt in PDF voorgesteld, wat inhoudt dat aanpassingen maken geen enkel probleem meer vormt. Op zich is een webdesign niet meer dan een blik op de toekomst, maar het geeft de klant al een duidelijk beeld van wat hij kan verwachten!

Webontwerp

WebKrunch vertrouwt op het professionele karakter van CMS WordPress, een CM open source systeem voor de bouw van websites. De site van Travay werd op die manier visueel aantrekkelijk gemaakt, en het is daarbij altijd mogelijk om dingen te veranderen als dat gewenst is.

In dit geval was het vooral een kwestie van de mobiele website te verbeteren, en die was uiteindelijk dan ook helemaal responsief. Daarbij kon hij bekeken worden op uiteenlopende resoluties en media, zoals tablets, smartphones, PC en laptops.

SEO copywriting

Het is natuurlijk belangrijk dat op een website ook goede content staat, zowel om te scoren op zoekmachines als om klanten te overtuigen. Al deze teksten worden door WebKrunch zelf geschreven, en garanderen zowel kwaliteit als visueel aantrekkelijke presentatie. Dat was bij Travay niet anders!

SEO optimalisatie

Daarbij is het ook essentieel dat een website van goede SEO is voorzien. Ook dat is iets waar WebKrunch voor zorgt, en wel door het belang van SEO reeds bij het begin aan te halen en dit toe te passen op de website in kwestie.

SEO omvat talloze aspecten, die allemaal bijdragen tot een goed resultaat: het schrijven van de webpagina’s en meta descriptions, graph meta tags, HTMl, de correcte titel tags, en nog veel meer. Travay ontbreekt het in elk geval aan niets!

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en / of zoekmachineoptimalisatie?

Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

referentie-logo-century-21
Referentie Logo Vlaamse Overheid
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Bouteligier & De Kerf
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Elzenhof Lier
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet