Tsinova

Tsinova in Brasschaat

Klant : Tsinova
WebKrunch-Referentie-tsinova

Het VeloUP! ™ Smart Drive-systeem is onafhankelijk ontwikkeld door Tsinova. Door het gebruik van een eigen drievoudig multi-sensorsysteem, berekent het systeem in milliseconden de parameters van koppelwaarde, trapfrequentie en snelheid.

Het systeem “Begrijpt” de intenties van de rijder en wegomstandigheden in een “oogwenk”. Na het verkrijgen van al deze informatie, neemt het systeem een innovatief bionisch controlerend algoritme aan dat een adaptieve en nauwkeurige trapondersteuning reguleert die de rijder een comfortabele en aangename rijervaring biedt.

Ook uw Tsinova is voorzien van dit gepatenteerde innovatieve VeloUP! ™ Smart Drive-systeem.

Bekijk de website van Tsinova

WebKrunch is verantwoordelijk voor het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van Tsinova in Brasschaat.

Webdesign

Gebaseerd op de wensen van de klant creëerde WebKrunch een eerste design in Photoshop. Dit design werd dan voorgelegd aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen aangepast waar nodig.
Een “webdesign” is niet meer dan een eerste opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgt onze klant reeds op voorhand een idee van hoe de afgewerkte website eruit zal gaan zien.

Webontwikkeling

De website van Tsinova werd ontwikkeld op het CMS WordPress. Dit is een sterk “open source content management system” dat ontwikkelaars toelaat mooie, krachtige websites te creëren, die steeds gemakkelijk aan te passen door klanten en/of beheerders. Ook bij dit project werd veel aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptopt, tablet, smartphone, …).

Zoekmachineoptimalisatie

Elkeen van onze projecten is pas klaar om de studio te verlaten nadat het voorzien is van een “volledige zoekmachinoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie, maar een vast onderdeel van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt om een totaalaanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de website van Tsinova werd het onderste uit de kan gehaald.

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en / of zoekmachineoptimalisatie?

Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet