U/Define Brugge

U/Define architecten is een toonaangevend (inter)nationaal architectenbureau uit Brugge.

Webdesign & webontwikkeling U/Define in Brugge

WebKrunch is verantwoordelijk voor het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van U/Define in Brugge.

Webdesign

Gebaseerd op de voorkeuren van de klant ontwierp WebKrunch een design in Photoshop. Dit ontwerp werd dan voorgelegd aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen aangepast waar nodig.

Een “webdesign” bestaat steeds uit een opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo weten onze klanten steeds op voorhand hoe het uiteindelijke project eruit zal zien.

Specifieke, gevraagde accenten:

  • Strak
  • Modern

Webontwikkeling

De website van U/Define werd gebouwd op het CMS WordPress. WordPress is een sterk “open source content management system” dat ontwikkelaars toelaat mooie, dynamische websites te creëren, die tevens gemakkelijk aan te passen zijn door de klant en/of beheerder.

Zoals bij elkeen van onze projecten werd ook hier ruim voldoende aandacht geschonken aan mobiele versies van de website. Deze is namelijk volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Zoekmachineoptimalisatie

De door ons gemaakte websites zijn pas helemaal klaar om de deur uit te gaan nadat ze voorzien zijn van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch niet optioneel, maar een vast onderdeel van elk project; dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt een totaalaanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ookk voor de U/Define website werd alles uit de kast gehaald.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact