Van Look Technics Hoboken

Bij Van Look Technics kunt u terecht voor al uw loodgieterswerkzaamheden; van installatie tot onderhoud – huishoudelijk en industrieel! Van Look Technics is gespecialiseerd in de plaatsing en het onderhoud van sanitair en centrale verwarming.

Webdesign & webontwikkeling Van Look Techincs in Hoboken

WebKrunch zorgde voor het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van Van Look Technics in Hoboken.

Webdesign

Rekening houdend met de wensen van de klant ontwierp WebKrunch een professioneel design voor de website.

Een “webdesign” bestaat altijd uit een opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo weten onze klanten reeds vooraf hoe de uiteindelijke website eruit zal zien.

Webontwikkeling

De website van Van Look Technics werd gerealiseerd op het CMS WordPress. WordPress is een sterk “open source content management system” dat de ontwikkelaars toelaat sterke, dynamische sites te realiseren, die tevens ook eenvoudig aan te passen zijn door de klant en/of beheerder.

Zoals bij elkeen van onze projecten hebben we hier rekening gehouden met de mobiele versie van de website. De site is namelijk helemaal responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Zoekmachineoptimalisatie

Alle door WebKrunch gemaakte websites zijn voorzien van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij ons geen optie, maar een vast onderdeel van elk project. Dat is reeds duidelijk bij het intak gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt een totaalaanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de Van Look Technics hebben wij al het nodige gedaan.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact