Vatsquare

Vatsquare in Brussel

Klant : Vatsquare
webkrunch-realisaties-vat-square-banner

Btw-advies, btw-compliance, oplossingen en probleempreventie

U zoekt btw-advies en begeleiding op maat, afgestemd op de specifieke situatie van uw organisatie of onderneming. Vatsquare bundelt een team van zeer ervaren btw-specialisten die tot de Belgische top behoren.

Btw-advies geven is onze enige kerntaak. U geniet dus van onafhankelijk advies, strategische begeleiding en optimale probleempreventie voor elk btw-vraagstuk.

Bekijk de website van Vatsquare

Vatsquare: Financieel expert

Vatsquare bestaat uit een team van ervaren financiële specialisten, die zich toeleggen op btw-advies en dito begeleiding.

Het cliënteel bestaat uit Belgische ondernemingen die zich middels de diensten van Vatsquare verzekerd weten van volledige conformiteit met de wetgeving, hoe complex de situatie ook is ; een oplossing bieden voor ieder btw-vraagstuk vormt voor Vatsquare een kerntaak.

Daarnaast begeleidt Vatsquare buitenlandse ondernemingen die actief worden op de Belgische markt. Naast een begeleidende en adviserende taak voorziet Vatsquare ook in opleidingen en workshops: specifieke doelgroepen in de overheids- en non-profitsector, maar ook medewerkers uit de boekhoudafdeling worden vakkundig “up-to-speed” gebracht, zodat ze hun taken optimaal en volgens de nieuwste ontwikkelingen in de btw-wetgeving kunnen uitvoeren.

Een hele waaier aan diensten dus.

WebKrunch: Online expert

De opdracht om een professionele website op maat te bouwen, vormde voor WebKrunch een mooie uitdaging. Het grafische ontwerp met accenten in een limoen-groene kleur oogt fris en spreekt onmiddellijk aan.

Via een gebruiksvriendelijke interface verwerft de bezoeker van de website gevoelsmatig een duidelijk inzicht in de aangeboden diensten. Enkele eenvoudige menu-keuzes geven toegang tot meer gedetailleerde informatie over de gespecialiseerde diensten die Vatsquare aanbiedt. Hiertoe behoort ook een online pagina waarop klanten kunnen inloggen en hun probleem real-time voorleggen. Op deze manier blijft, letterlijk, geen vraag onbeantwoord.

Uiteraard is de website ook compliant met de nieuwe privacy-wetgeving.

Samen sterk

Een nauwe samenwerking tussen de opdrachtgever en WebKrunch resulteerde in een volledig 2-talige website, die de (internationale) bezoeker overtuigt dat Vatsquare een onafhankelijke, grondige en deskundige partner vormt.

Contacteer ons

Kunnen uw administratieve diensten ook een online make-over gebruiken?

Jan en Alain helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet