Vatsquare in Brussel

Btw-advies, btw-compliance, oplossingen en probleempreventie

U zoekt btw-advies en begeleiding op maat, afgestemd op de specifieke situatie van uw organisatie of onderneming. Vatsquare bundelt een team van zeer ervaren btw-specialisten die tot de Belgische top behoren.

Btw-advies geven is onze enige kerntaak. U geniet dus van onafhankelijk advies, strategische begeleiding en optimale probleempreventie voor elk btw-vraagstuk.

Vatsquare: Financieel expert

Vatsquare bestaat uit een team van ervaren financiële specialisten, die zich toeleggen op btw-advies en dito begeleiding.

Het cliënteel bestaat uit Belgische ondernemingen die zich middels de diensten van Vatsquare verzekerd weten van volledige conformiteit met de wetgeving, hoe complex de situatie ook is ; een oplossing bieden voor ieder btw-vraagstuk vormt voor Vatsquare een kerntaak.

Daarnaast begeleidt Vatsquare buitenlandse ondernemingen die actief worden op de Belgische markt. Naast een begeleidende en adviserende taak voorziet Vatsquare ook in opleidingen en workshops: specifieke doelgroepen in de overheids- en non-profitsector, maar ook medewerkers uit de boekhoudafdeling worden vakkundig “up-to-speed” gebracht, zodat ze hun taken optimaal en volgens de nieuwste ontwikkelingen in de btw-wetgeving kunnen uitvoeren.

Een hele waaier aan diensten dus.

WebKrunch: Online expert

De opdracht om een professionele website op maat te bouwen, vormde voor WebKrunch een mooie uitdaging. Het grafische ontwerp met accenten in een limoen-groene kleur oogt fris en spreekt onmiddellijk aan.

Via een gebruiksvriendelijke interface verwerft de bezoeker van de website gevoelsmatig een duidelijk inzicht in de aangeboden diensten. Enkele eenvoudige menu-keuzes geven toegang tot meer gedetailleerde informatie over de gespecialiseerde diensten die Vatsquare aanbiedt. Hiertoe behoort ook een online pagina waarop klanten kunnen inloggen en hun probleem real-time voorleggen. Op deze manier blijft, letterlijk, geen vraag onbeantwoord.

Uiteraard is de website ook compliant met de nieuwe privacy-wetgeving.

Samen sterk

Een nauwe samenwerking tussen de opdrachtgever en WebKrunch resulteerde in een volledig 2-talige website, die de (internationale) bezoeker overtuigt dat Vatsquare een onafhankelijke, grondige en deskundige partner vormt.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact