VC Schilderwerken Zemst

Bij VC Schilderwerken zetten twaalf medewerkers zich in om uw schilderwerken, behangerswerken en vloerbekledingsprojecten naar alle tevredenheid af te ronden. Hierbij spelen communicatie, flexibiliteit – en aandacht voor kwaliteit een doorslaggevende rol. Onze kleine, gespecialiseerde teams bestaan dan ook stuk voor stuk uit vakmensen met 20 tot 30 jaar ervaring in hun vakgebied, wat zich vertaalt in resultaten die tot de verbeelding spreken.

Webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en zoekmachineoptimalisatie VC Schilderwerken in Zemst

WebKrunch zorgde voor het webdesign, de webontwikkeling, de SEO copywriting en de zoekmachineoptimalisatie van VC Schilderwerken in Zemst.

Webdesign

Gebaseerd op de voorkeuren van de klant creëerde WebKrunch een design in Photoshop. Dit design werd voorgesteld aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen aangepast waar nodig.

Een “webdesign” is niet meer dan een eerste opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgen onze klanten steeds op voorhand een idee van hoe het uiteindelijke project eruit zal zien.

Webontwikkeling

De website van VC Schilderwerken werd gerealiseerd op het CMS WordPress. Dit is een krachtig “open source content management system” dat developers toelaat mooie, uitgebreide websites te creëren, die steeds eenvoudig aan te passen zijn door de klanten en beheerders.

Zoals bij elkeen van onze projecten werd ook hier voldoende aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

SEO copywriting

Eén van de basisonderdelen van een goede website is goede tekst; zowel naar de conversie van bezoekers toe, als het scoren in de zoekmachines. WebKrunch schreef alle webteksten voor de VC Schilderwerken website.

Zoekmachineoptimalisatie

Alle door ons gemaakte websites zijn pas volledig klaar als ze voorzien zijn van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO bij WebKruch is niet optioneel, maar een vast onderdeel van elk project; dat reeds begint bij het intake gesprek. Een mooie score in de zoekmachines vraagt een uitgebreide aanpak: Goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte titel tags, propere html, enzovoort. Ook voor de VC Schilderwerken website werd het onderste uit de kan gehaald.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact