VerMAd in Zoersel

Wonen begint met een droom.

U zoekt het geknipte huis, maakt plannen, kiest materialen, laat zich leiden door sfeer, selecteert de juiste meubels en deelt uw woning in zoals u dat wilt. Maar een aannemer verbouwingswerken vinden die uw woondroom perfect begrijpt én vertaalt naar de realiteit, dát is niet eenvoudig.

U hebt renovatieplannen? Maak dan eerst eens een afspraak met renovatiebedrijf VerMAd in Zoersel.

WebKrunch is verantwoordelijk voor het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van VerMAd in Zoersel.

Webdesign

De website die VerMAd oorspronkelijk had, was weinig converterend en prikkelde de bezoeker onvoldoende. Er was slechts beperkt ruimte voor de knappe voor en na’s en de website had amper tekst die afgestemd was op de zoekmachines. Ook de meta-titles, afbeeldingen etc zaten helemaal verkeerd.

We gingen na de briefing aan de slag om van de nieuwe website een platform te maken dat offerte-aanvragen opleverden. Ik kan je alvast zeggen, dat de agenda van Kris en Marnik de komende maanden goed vol zit met nieuwe projecten. ?

Webontwikkeling

De website van VerMAd werd gebouwd op het CMS WordPress. Dit is een sterk “open source content management system” dat developers toelaat mooie, krachtige websites te realiseren, die steeds gemakkelijk aan te passen zijn door de klant of de beheerder. Ook bij dit project werd veel aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is volledig responsief en past zich aan aan alle courante media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

SEO copywriting

Goede content is essentieel bij de bouw van een website, maar niet enkel om te scoren in zoekmachines; ook voor het overtuigen van bezoekers. Webkrunch heeft alle teksten van de website van VerMAd  geschreven!

Zoekmachineoptimalisatie

Geen enkele website mag onze studio uit zonder een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie, maar een vast onderdeel van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een hoge score in de zoekmachines vraagt om een volledige aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de website van VerMAd werd al het nodige werk verricht.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact