VerMAd – Verbouwen met Advies

VerMAd in Zoersel

Klant : VerMAd
webkrunch-realisaties-vermad-verbouwen-met-advies

Wonen begint met een droom.

U zoekt het geknipte huis, maakt plannen, kiest materialen, laat zich leiden door sfeer, selecteert de juiste meubels en deelt uw woning in zoals u dat wilt. Maar een aannemer verbouwingswerken vinden die uw woondroom perfect begrijpt én vertaalt naar de realiteit, dát is niet eenvoudig.

U hebt renovatieplannen? Maak dan eerst eens een afspraak met renovatiebedrijf VerMAd in Zoersel.

Bekijk de website van VerMAd

WebKrunch is verantwoordelijk voor het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van VerMAd in Zoersel.

Webdesign

De website die VerMAd oorspronkelijk had, was weinig converterend en prikkelde de bezoeker onvoldoende. Er was slechts beperkt ruimte voor de knappe voor en na’s en de website had amper tekst die afgestemd was op de zoekmachines. Ook de meta-titles, afbeeldingen etc zaten helemaal verkeerd.

We gingen na de briefing aan de slag om van de nieuwe website een platform te maken dat offerte-aanvragen opleverden. Ik kan je alvast zeggen, dat de agenda van Kris en Marnik de komende maanden goed vol zit met nieuwe projecten. ?

Webontwikkeling

De website van VerMAd werd gebouwd op het CMS WordPress. Dit is een sterk “open source content management system” dat developers toelaat mooie, krachtige websites te realiseren, die steeds gemakkelijk aan te passen zijn door de klant of de beheerder. Ook bij dit project werd veel aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is volledig responsief en past zich aan aan alle courante media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

SEO copywriting

Goede content is essentieel bij de bouw van een website, maar niet enkel om te scoren in zoekmachines; ook voor het overtuigen van bezoekers. Webkrunch heeft alle teksten van de website van VerMAd  geschreven!

Zoekmachineoptimalisatie

Geen enkele website mag onze studio uit zonder een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie, maar een vast onderdeel van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een hoge score in de zoekmachines vraagt om een volledige aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de website van VerMAd werd al het nodige werk verricht.

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en / of zoekmachineoptimalisatie?

Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

referentie-logo-century-21
Referentie Logo Vlaamse Overheid
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Bouteligier & De Kerf
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Elzenhof Lier
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet