Wolf Clothing Brand, verkoop via social media

Wolf, een exclusief modemerk

Het modemerk Wolf is een exclusief Belgisch merk voor mannen- en vrouwenmode. Wolf wil anders dan anderen zijn en maakt mode voor iedereen die zich een echte rebel voelt. Wolf staat voor unieke en eerlijke kleding.

Alle kleding die Wolf aanbiedt, is in België ontworpen. De kleding van Wolf is van uitstekende kwaliteit en straalt klasse uit.

Sociale media experts van WebKrunch

Sociale media zijn een geweldige manier om meer naamsbekendheid voor uw bedrijf te krijgen. Sommige sociale media zijn meer geschikt voor uw producten dan andere. Desalniettemin adviseert WebKrunch om altijd alle mogelijke sociale mediaprofielen aan te maken voor uw bedrijf. Ook als u ze niet allemaal gebruikt.

Het modemerk Wolf had er behoefte aan om hun naamsbekendheid via sociale media een wat meer professionele en ook internationale uitstraling te geven. Zij vroegen hiervoor advies aan de experts van WebKrunch, niet alleen over een passend design, maar ook wat betreft de ontwikkeling van een intelligente advertentiecampagne voor de sociale media.

Wolf op Instagram

Als professionals in webdesign adviseerde WebKrunch een prachtige lay-out en vormgeving die voor alle sociale media gebruikt kon worden. Omdat Wolf een modemerk is, en vormgeving en beeld uiteraard van groot belang zijn, lag de nadruk in dit geval op het Instagram-account van Wolf. Door het nieuwe sociale media design springt de collectie van Wolf er nu echt uit.

Daarnaast stelde WebKrunch voor om een Facebook advertentiecampagne te starten met doelgerichte advertenties. Na overleg met Wolf ontwikkelde WebKrunch deze campagne en zorgde daarna voor de uitvoering en de opvolging. Het gevolg is meer traffic naar de website en dus ook meer verkopen.

Bekijk het resultaat via: Wolf Clothing Brand

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact