Xenius in Zwijndrecht

Xenius – our passion, our products, your succes!

De perfecte online plek voor jouw bedrijf? Dat zijn de all-Belgian hostingoplossingen van Xenius. Razendsnel, voordelig, perfect op maat voor je ontwikkeld én ultraveilig.

Hun service geeft jouw website of webshop de digitale ruggengraat die je nodig hebt om te groeien. Online met Xenius? That’s Genius!

Xenius en WebKrunch? That’s Genius!

Xenius levert maatwerk aan z’n klanten. Dus verwachtten ze voor de bouw van hun nieuwe website niets minder.

Steve Vos, de zaakvoerder van Xenius, klopte bij ons aan met hoge verwachtingen. Hij wilde niet alleen maximaal resultaat op het gebied van creatieve vormgeving. Ook de technische functionaliteiten moesten helemaal juist zitten. Maar vooral: de website moest ook dienst doen als commerciële online ruggengraat voor het bedrijf.

Een stevig waslijstje aan verwachtingen, dus. Eentje dat we van het eerste tot het laatste punt met succes afwerkten.

Eerste stap: een warm contact

Jan van WebKrunch: “Eerst en vooral namen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar de verwachtingen van Steve. Xenius moest in de digitale markt gezet worden als een aantrekkelijk, professioneel bedrijf dat begrijpbare pakketten aanbiedt met een sterke meerwaarde.”

Het volledige design werd uitgetekend, met een look & feel die perfect bij het imago van Xenius paste. Die wireframes werden uitvoerig overlopen met Steve en bijgestuurd waar nodig.

Copywriting voor maximaal effect

Ook de copywriter van WebKrunch schoof mee aan voor een meeting. Alle producten en services werden uit de doeken gedaan en in een creatief jasje gestoken.

Resultaat: de teksten op de website sprankelen even hard als de vormgeving. Zowel commercieel als op het gebied van branding een goede zet.

Full- service voor volledige overhaul

“Niet alleen de vormgeving en de inhoud waren belangrijk.”, vertelt Jan van WebKrunch, “Ook de technische ruggengraat moest ijzersterk zijn. Klanten moeten de pakketten van Xenius meteen kunnen bestellen en de klantenservice moet vlot kunnen inpikken op aanvragen.”

Er werd een volledige overhaul van de website uitgevoerd. Xenius staat vandaag online met een supersnelle, aantrekkelijke, commercieel efficiënte én 100% veilige website

“Van het eerste voorstel tot de aanpassingen die ik wilde doorvoeren na de oplevering, ik heb altijd goed en graag samengewerkt met WebKrunch. We zaten regelmatig samen, ik was altijd op de hoogte en we stuurden samen bij als dat nodig was.”

Steve Vos, Zaakvoerder Xenius

Zelf jouw website laten bouwen door WebKrunch? Contacteer ons!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact