Your Health Coach Antwerpen

Your Health Coach is het bedrijf van Lize Van Schoor. Met een achtergrond in de audiovisuele technieken zou je van haar niet meteen een gespecialiseerd coachingbureau in sport, voeding en gezondheid verwachten. Maar haar passie voor gezondheid en vitaliteit was sterker dan alle andere ambities.

Webdesign, webontwikkeling en SEO copywriting Your Health Coach in Antwerpen.

WebKrunch zorgde voor het webdesign, de webontwikkeling, de SEO copywriting en de zoekmachineoptimalisatie van Your Health Coach in Antwerpen.

Webdesign

Gebaseerd op de wensen van de klant creëerde WebKruch een design in Photoshop. Dit werd dan voorgelegd aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen aangepast waar nodig.
Een “webdesign” is bestaat steeds uit een eerste opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgt onze klant reeds een idee van hoe de uiteindelijke website eruit zal zien.

Webontwikkeling

De website van Your Health Coach werd gebouwd op het CMS WordPress. Dit is een sterk “open source content management system” dat developers toelaat mooie, dynamische websites te realiseren, die tevens gemakkelijk aan te passen zijn door de klant en/of beheerder.
Ook bij de opbouw van deze site werd veel aandacht geschonken aan de mobiele versie. Deze is volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

SEO copywriting

Wat zeker niet mag ontbreken aan een sterke website is goede tekst; zowel voor het scoren in de zoekmachines, als naar de conversie van bezoekers toe. De teksten voor de Your Health Coach website werden voorzien door WebKrunch.

Zoekmachineoptimalisatie

Geen enkel project mag de studio verlaten voor het voorzien is van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie, maar een vast onderdeel van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt om een grondige aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de Your Health Coach website werd het onderste uit de kan gehaald.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact