Your Health Coach

Your Health Coach Antwerpen

Klant : Your Health Coach
WebKrunch Referentie your health coach

Your Health Coach is het bedrijf van Lize Van Schoor. Met een achtergrond in de audiovisuele technieken zou je van haar niet meteen een gespecialiseerd coachingbureau in sport, voeding en gezondheid verwachten. Maar haar passie voor gezondheid en vitaliteit was sterker dan alle andere ambities.

Bekijk de Your Health Coach website

Webdesign, webontwikkeling en SEO copywriting Your Health Coach in Antwerpen.

WebKrunch zorgde voor het webdesign, de webontwikkeling, de SEO copywriting en de zoekmachineoptimalisatie van Your Health Coach in Antwerpen.

Webdesign

Gebaseerd op de wensen van de klant creëerde WebKruch een design in Photoshop. Dit werd dan voorgelegd aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen aangepast waar nodig.
Een “webdesign” is bestaat steeds uit een eerste opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgt onze klant reeds een idee van hoe de uiteindelijke website eruit zal zien.

Webontwikkeling

De website van Your Health Coach werd gebouwd op het CMS WordPress. Dit is een sterk “open source content management system” dat developers toelaat mooie, dynamische websites te realiseren, die tevens gemakkelijk aan te passen zijn door de klant en/of beheerder.
Ook bij de opbouw van deze site werd veel aandacht geschonken aan de mobiele versie. Deze is volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

SEO copywriting

Wat zeker niet mag ontbreken aan een sterke website is goede tekst; zowel voor het scoren in de zoekmachines, als naar de conversie van bezoekers toe. De teksten voor de Your Health Coach website werden voorzien door WebKrunch.

Zoekmachineoptimalisatie

Geen enkel project mag de studio verlaten voor het voorzien is van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie, maar een vast onderdeel van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt om een grondige aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de Your Health Coach website werd het onderste uit de kan gehaald.

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en / of zoekmachineoptimalisatie? Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

referentie-logo-century-21
Referentie Logo Vlaamse Overheid
Referentie Logo Bouteligier & De Kerf
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Elzenhof Lier
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet