Zanza.be Antwerpen

Méér kwaliteit voor minder geld, da’s Zanza.be !

De tegelspecialist in (groot) Antwerpen, die de klant op weg helpt naar een ruimer verbouwingsbudget.

Elke dag van het jaar lijkt het wel solden bij Zanza. Geen éénmalige acties, maar steeds de laagste prijs voor de hoogste kwaliteit.

In de ruime toonzaal, waarin gratis frisdranken en koffie beschikbaar zijn, wordt een heel breed assortiment aan de meest uiteenlopende soorten van vloerbedekking tentoongesteld.

Vinyl, parket, laminaat, bamboe, natuursteen, kunstgras, sanitair of tegels? Ontspan even in de loungebar en bespreek de mogelijkheden met een vakman, die tevens adviseert inzake transport en plaatsing.

Webdesign, webontwikkeling en SEO copywriting Zanza.be Antwerpen

Het kiezen van de juiste webdesigner is een belangrijke beslissing die een bedrijf moet maken. Een goed ontworpen website is immers een investering op langere termijn. WebKrunch zorgt voor een wauw-moment bij het eerste bezoek aan de site en gidst de bezoekers op natuurlijke wijze doorheen de pagina’s, waardoor ze langer op de website blijven.

Bovendien is de website méér dan alleen maar een online aanwezigheid. WebKrunch zorgt ervoor dat dat bezoekers van de website iets doen, contact opnemen, een offerte aanvragen of, in het geval van Zanza, een bezoek aan de toonzaal brengen. Het effect hiervan werd nog versterkt door middel van een Adwords campagne gefocust op de juiste regio en een specifieke doelgroep. Als alles online staat, stopt het verhaal niet. WebKrunch volgt de resultaten nauwelttend op en zorgt ervoor dat het theoretisch perfecte model ook in de praktijk het verhoopte effect ressorteert.

Webdesign

Op basis van de voorkeuren van de klant creëerde WebKrunch een professioneel design voor de website.

Een “webdesign” bestaat steeds uit een opmaak voor iedere (mogelijke) pagina. Zo weten onze klanten steeds vooraf hoe het uiteindelijke project eruit zal zien.

Specfieke, gevraagde accenten:

  • Professioneel
  • Overzichtelijk
  • Foto’s primeren

Webontwikkeling

De website van Zanza.be werd gebouwd op het CMS WordPress. WordPress is een krachtig “open source content management system” dat developers toelaat knappe, dynamische websites te realiseren – die tevens eenvoudig aan te passen zijn door klanten en beheerders.

Zoals bij al onze projecten werd ook hier extra aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. De website is namelijk volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smart phone,…).

SEO Copywriting

Goede tekst is één van de basisonderdelen van een sterke website; zowel naar de conversie van bezoekers toe, als het scoren in de zoekmachines. WebKrunch schreef de webteksten voor de Zanza.be website.

Zoekmachineoptimalisatie

Géén enkele website verlaat onze studio zonder een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO bij WebKrunch is niet optioneel, maar een vast onderdeel van ieder project; dat reeds begint bij het intake gesprek. Een gezonde score in de zoekmachines vraagt een totaalaanpak: Goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de Zanza.be website werd al het nodige gedaan.

 

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact